Moja kolekcija

Adhesive Technologies (Adhezivi Tehnologije)

Henkel je vodeći proizvođač na globalnom nivou adheziva, zaptivnih masa i proizvoda za tretman površina. Našim kupcima nudimo sveobuhvatni asortiman rešenja prilagođenih njihovim potrebama, kao i proizvode visokog kvaliteta za široku potrošnju. Naš globalni tim stručnjaka saradjuje sa partnerima, kako bi im pružio najbolju uslugu u svojoj klasi. Naše snažne inovacije i vodeće tehnologije pod nazivima vodećih robnih marki, kao što je Loctite, stvaraju održivu vrednost za kupce iz oblasti industrije, potrošače i profesionalne korisnike.

Naš asortiman industrijskih proizvoda je organizovan u pet robnih marki iz područja tehnologija - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson i Aquence. Za potrošačka i profesionalna tržišta, smo fokusirani na globalne platforme za robne marke Ceresit, Moment i Loctite.

  • U poslovnoj jedinici Lepkovi za ambalažu i robu široke potrošnje, sarađujemo sa proizvođačima vodećih brendova i međunarodnim kupcima u cilju razvoja inovativnih i održivih rešenja za proizvodnju ambalaže i robe široke potrošnje.
  • U poslovnoj jedinici Prevoz i metal, nudimo našim kupcima vrhunska rešenja za automobilsku i avio industriju, kao i izuzetna sistemska rešenja za industriju za obradu metala, sveobuhvatan asortiman tehnologija i specijalizovane tehničke službe.
  • U poslovnoj jedinici Opšta industrija, nudimo našim kupcima sveobuhvatni asortiman proizvoda za proizvodnju i održavanje trajne robe.
  • Naša poslovna jedinica Elektronska industrija nudi kupcima iz oblasti elektronske industrije širom sveta sveobuhvatni asortiman inovativnih lepkova visoke tehnologije za proizvodnju mikročipova i elektronskih sklopova.
  • U poslovnoj jedinici Lepkovi za široku potrošnju, zanatlije i građevinarstvo, na tržištu nudimo širok raspon proizvoda robnih marki za privatne korisnike i zanatlije.

Naši glavni brendovi u Srbiji

Glavni brend

Naši glavni brendovi širom sveta

Tržišta

Rešenja iz Henkela se mogu pronaći u mnogim predmetima koji se proizvode, a koje svakodnevno koristimo: u automobilima, knjigama i časopisima, kompjuterima, avionima, frižiderima, mobilnim telefonima, nameštaju, tekstilima, ambalaži i mnogim drugim predmetima.

Informacije & usluge