Tržišta

Henkelova rešenja se mogu pronaći u raznim predmetima koji su proizvedeni, sa kojima imamo dodir svakog dana: automobili, knjige i časopisi, računari, avioni, frižideri, mobilni telefoni, nameštaj, tekstil, ambalaža i mnogi drugi. Saznajte više o tržištima na kojima radimo.

Dodatne informacije su dostupne na engleskom jeziku na stranici henkel-adhesives.com.

Kuća, Škola i Kancelarija & Uradi Sam

Više od 75 godina, ime Henkel je sinonim za inovacije, vrhunski kvalitet i najviši nivo stručnosti u segmentu lepkova za kuću, školu i kancelariju.

Henkelovi vodeći brendovi mogu se naći širom sveta, dobro su poznati i uživaju veliko poverenje u svojim kategorijama i regionima. Sve naše proizvode i brendove povezuje zajednički princip: Henkel čini život lakšim.

Uradi sam

Više od 75 godina, ime Henkel je sinonim za inovacije, vrhunski kvalitet i najviši nivo stručnosti u segmentu Uradi sam.

Henkelovi vodeći brendovi mogu se naći širom sveta, dobro su poznati i uživaju veliko poverenje u svojim kategorijama i regionima.

Sve naše proizvode i brendove povezuje zajednički princip: Henkel čini život lakšim.

Zanatstvo i građevinarstvo

Henkel lepkovi nude izuzetno inovativni portfolio brendova za zanatstvo, koji su posebno osmišljeni da zadovolje profesionalne poslovne potrebe.

Od 1876. Henkel se trudi da na najbolji način zadovoljava potrebe kupaca kroz naprednu tehnologiju i partnerstvo.

Sa zadovoljstvom možemo da tvrdimo da Henkelovi proizvodi ispunjavaju stroge ekološke standarde.

Automobilska industrija i transport

Henkel je ključni partner i predlagač rešenja u sferama dizajna, razvoja, proizvodnje i održavanja automobila i vozila, aviona i transportnih sistema.

Henkelovi adhezivi i zaptivne mase visokog učinka obezbeđuju brojne mogućnosti za dizajniranje i kreiranje naprednih i lakih konstrukcija i omogućavaju ostvarivanje naizgled neizvodljivih težnji, kao što su veće brzine i niža potrošnja goriva.

Usled rane uključenosti u proces dizajna i razvojne procese klijenata, Henkel obezbeđuje posebno prilagođena rešenja za brojne tržišne izazove i potrebe, čime omogućava klijentima da postignu konkurentsku prednost i ostvare ekološki odgovorno i ekonomično poslovanje.

Izrada, konstrukcija i oprema

Više nego ikad konkurentnost proizvođača i njihovih snabdevača zavisi od korišćenja najmodernijih procesa proizvodnje.

I pored toga, glavni predmeti nisu samo lepkovi. Sa najbolje moguće usklađenim proizvodima, procesima i uslugama moguće je ostvariti bolji kvalitet, produktivnost i ekonomsku efikasnost. Način kako da se ovo ostvari u praksi je prikazao Henkel sa lepkovima i sistemima.

Elektronski sklop  

Kako se industrija sada u potpunosti okreće proizvodnji bez olova, vodeće firme u oblasti elektronike širom sveta sarađuju sa Henkelom kako bi osigurale nesmetani prelazak na tehnologiju koja ne sadrži olovo i pružile dugoročno rešenje u pogledu materijala.

Ciklična toplotna obrada i zaštita životne sredine takođe su podjednako značajne na današnjem naprednom tržištu elektronike i Henkel je posvećen iznalaženju raznolikih rešenja u pogledu materijala koji nude izdržljivost i zaštitu.

Manji. Bolji. Brži. Jeftiniji. Ove četiri reči najbolje opisuju stanje na tržištu pakovanja za poluprovodnike. Vođeni pritiscima kupaca koji traže manje, a jače i jeftinije proizvode, Henkelovi stručnjaci za poluprovodnike stalno nalaze inovativna rešenja za pakovanje uređaja.

U proizvodnji elektronike stvari se doslovno zagrevaju. S jedne strane, imperativ smanjenja dimenzija, a s druge, povećana očekivanja po pitanju funkcionalnosti, dovode u pitanje sposobnost upravljanja toplotom do samih granica. Nema sumnje da će u narednoj deceniji delotvorni prenos toplote biti jedan od presudnih aspekata za konstrukciju i izradu proizvoda. Rešenja iz Henkela pomažu vam da ostanete hladne glave.

Energetika i komunalne usluge

 

Henkel nudi izvanredne lepkove, materijale za enkapsulaciju i premaze za veliki broj primena u industrijama povezanim sa energetikom i komunalnim uslugama.

Sa širokim asortimanom proizvoda koji su rezultat decenijskog iskustva i tehničkom podrškom našeg profesionalnog tima, ne iznenađuje što je Henkel globalni predvodnik i priroritetni dobavljač brojnih najvećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući stručnosti i proizvodima namenjenih industrijskoj proizvodnji, kao i održavanju postrojenja, Henkel je u mogućnosti da ponudi potpuni paket rešenja.

Nezavisno od industrije, Henkel lepkovi su kreirani da rešavaju probleme, pružaju doslednu, pouzdanu efikasnost i prevazilaze očekivanja mušterija.

Od lepkova koji smanjuju buku i vibracije u kućnim aparatima, do sredstava za osiguranje navoja i zaptivanje navoja koji sprečavaju skupo curenje HVAC tečnosti, Henkel pruža sva rešenja za pojednostavljivanje proizvodnih linija na jednom mestu.

Industrijsko održavanje i popravka

Podržavamo različite industrije širom sveta: proizvodi za svaku primenu, prepoznatljivih brendova koji su testirani na terenu i pouzdani. To je ono na šta su stručnjaci u održavanju navikli da očekuju od Henkela.

Iskoristite našu stručnost kako biste ostvarili najbolje rezultate u svojim poslovima vezanim za popravku i održavanje. Naši proizvodi vam mogu pomoći da povećate pouzdanost, poboljšate sigurnost, uštedite vreme i smanjite troškove.

Zdravstvena zaštita

Henkel Loctite nudi trenutne, strukturalne i lepkove koji očvršćavaju na svetlu, fleksibilne lepkove i zaptivne smese za industriju medicinskih aparata.

Bilo da sklapanje medicinskih aparata zahteva lepak koji je biološki usaglašen i sterilisan – ili lepak koji zadovoljava neke od ostalih karakteristika – Henkel ima pravi Loctite® lepak za Vašu primenu.

Obrada metala

Henkel predstavlja tržištu napredne proizvode za obradu metala, kao i sisteme aplikacija i vrhunsku tehnološku podršku, što našim klijentima omogućava da unaprede produktivnost, a umanje troškove.

Henkel je već više od 50 godina vodeći dobavljač vrhunskih proizvoda za obradu metala, sistema aplikacija i tehničke podrške-namenjene stručnjacima. Omogućavamo klijentima da unaprede produktivnost ekološki prihvatljivim i ekonomičnim radnim procesom. Naš širok asortiman proizvoda obuhvata ulja za valjanje, mašinska ulja, sredstva za čišćenje, sredstva za pripremu površina i pasivizatore, koji se koriste u brojnim industrijama, kao što su industrija ambalaže za hranu i piće, čelična industrija i automobilska industrija.

Pakovanje i Papir
 

Od trenutka nastanka brendiranih proizvoda i pojava samoposluga, proizvodnja pakovanja je postala još važnija.

Tehnologije koje ona koristi stalno se menjaju i evoluiraju – to je proces u kome Henkel igra ključnu ulogu. Moderna pakovanja proizvoda naravno imaju dvostruku funkciju: da štite sadržaj i da prodaju proizvod. Henkelovi stručnjaci za lepkove pružaju rešenja koja omogućuju pretvaranje ideja dizajnera u pakovanja koja je moguće proizvesti.