Adhesive Technologies

Adhesive Technologies (Adhezivi Tehnologije) kompanije Henkel su vodeće u svetu po svojim značajnim rešenjima. Mi vodimo tržišta današnjice i stvaramo tržišta sutrašnjice uz naš jedinstveni portfolio pionirskih inovacija, odgovarajućih rešenja i jakih brendova koji predstavljaju iskorak u segmentu adheziva, zaptivača i funkcionalnih premaza. Kombinujemo vođstvo u inovacijama i tehnologiji sa bliskim odnosom sa kupcima da bismo pružili rešenja koja su ključni deo mnogobrojnih proizvoda u industriji i širokoj potrošnji. Koristimo prisustvo na globalnom nivou i stručnost da bismo kupcima i potrošačima širom sveta ponudili pobedničku kombinaciju najboljih usluga u klasi i vodeće tehnologije.

Naš asortiman industrijskih proizvoda je organizovan u pet robnih marki iz područja tehnologija - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson i Aquence. Za potrošačka i profesionalna tržišta, smo fokusirani na globalne platforme za robne marke Ceresit, Moment i Loctite.

  • U poslovnoj jedinici Lepkovi za ambalažu i robu široke potrošnje, sarađujemo sa proizvođačima vodećih brendova i međunarodnim kupcima u cilju razvoja inovativnih i održivih rešenja za proizvodnju ambalaže i robe široke potrošnje.
  • U poslovnoj jedinici Prevoz i metal, nudimo našim kupcima vrhunska rešenja za automobilsku i avio industriju, kao i izuzetna sistemska rešenja za industriju za obradu metala, sveobuhvatan asortiman tehnologija i specijalizovane tehničke službe.
  • U poslovnoj jedinici Opšta industrija, nudimo našim kupcima sveobuhvatni asortiman proizvoda za proizvodnju i održavanje trajne robe.
  • Naša poslovna jedinica Elektronska industrija nudi kupcima iz oblasti elektronske industrije širom sveta sveobuhvatni asortiman inovativnih lepkova visoke tehnologije za proizvodnju mikročipova i elektronskih sklopova.
  • U poslovnoj jedinici Lepkovi za široku potrošnju, zanatlije i građevinarstvo, na tržištu nudimo širok raspon proizvoda robnih marki za privatne korisnike i zanatlije.

Tržišta

Rešenja iz Henkela se mogu pronaći u mnogim predmetima koji se proizvode, a koje svakodnevno koristimo: u automobilima, knjigama i časopisima, kompjuterima, avionima, frižiderima, mobilnim telefonima, nameštaju, tekstilima, ambalaži i mnogim drugim predmetima.

Informacije & usluge