Adhesive Technologies

Production Montornes

Henkelovi Adhezivi Tehnologije vode tržišta današnjice, oblikujući sutrašnjicu svojim lepkovima, zaptivnim masama i funkcionalnim premazima. Omogućavamo transformaciju celokupnih industrija, pružajući konkurentsku prednost našim klijentima i nudeći im jedinstven doživljaj.


Inovativno razmišljanje i preduzetnički duh deo su našeg DNK. Kao stručnjaci u industriji i primeni u prerađivačkoj industriji širom sveta, usko sarađujemo sa kupcima i partnerima kako bismo stvorili održivu vrednost za sve interesne strane - s pouzdanim robnim markama i rešenjima visokog uticaja koji su utemeljeni na neprikosnovenom tehnološkom portfoliju.

Naš asortiman industrijskih proizvoda je organizovan u pet robnih marki iz područja tehnologija - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson i Aquence. Za potrošače i majstore, fokusirani smo na globalne brend platforme Ceresit, Moment, Loctite i Pritt.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Da li ste znali da je Henkel vodeći proizvođač
lepkova u
svetu?

Transport i metal

U poslovnoj oblasti automobila i metala pružamo našim međunarodnim kupcima u automobilskoj i metalo prerađivačkoj industriji prilagođena rešenja visokog učinka, sveobuhvatan tehnološki portfolio i specijalizovane tehničke usluge. Stvaramo konkurentsku prednost za naše kupce u celom lancu vrednosti proizvodnje automobila, omogućujući im da odgovore na trendove e-mobilnosti, autonomne vožnje i lagane težine. Isporučujemo rešenja usmerena na performanse s visokim uticajem koja deluju širom lanca vrednosti metala, od metalne zavojnice i obrade metala do gotovih metalnih proizvoda, uključujući metalnu ambalažu.

Pakovanja i roba široke potrošnje

U poslovnoj oblasti pakovanja i robe široke potrošnje zauzimamo vodeću poziciju u razvoju inovativnih rešenja koja se bave globalnim potrošačkim trendovima poput rastuće potražnje za održivijim praksama. Na čelu smo promovisanja cirkularne ekonomije s našim rešenjima visokog uticaja za pakovanu hranu i piće, pelene i higijenske proizvode, maltere i zavoje, odeću i obuću, nameštaj i još mnogo toga - a sve stvoreno imajući u vidu potrebe potrošača.

Generalna industrija i elektronika

U poslovnom području elektronike i industrije našim kupcima nudimo specijalizovani portfolio visokih inženjerskih rešenja za ključne kupce elektroničke i industrijske industrije. Mi smo lideri u svetu sa širokim portfoliom proizvoda i specijalizovanom tehničkom i istraživačko-razvojnom ekspertizom, pomažući našim kupcima u inovacijama i realizaciji novog i inovativnog dizajna. Koristeći našu globalnu prisutnost, našim rešenjima za spajanje, povezivanje, zaptivanje, premazivanje, zaštitu i termičko upravljanje podržavamo neke od najprepoznatljivijih svetskih brendova i proizvoda.

Zanatstvo, građevinarstvo i profesionalna industrija

U oblasti zanatstva, građevinarstva i profesionalne industrije plasiramo široku paletu proizvoda sa renomiranim imenom za privatne potrošače, do-it-yourself entuzijaste, majstore i trgovinu, kao i za profesionalce u održavanju i proizvodnji u okviru više od 800 različitih industrija. Svojim kupcima nudimo lepkove i zaptivne mase za upotrebu u kući i oko nje, građevinske materijale i rešenja za postavljanje pločica, prozora, fasada, podruma, krovova i podova i sveobuhvatan portfolio vrhunskih rešenja za montažu.

Informacije & usluge