20.01.2015.  Beograd

Najnovija Gliss Oil Nutritive linije za kosu

Zbogom iskrzani krajevi, stigla je maksimalna nega za Vašu kosu!

Nova linija proizvoda Gliss Oil Nutritive od Schwarzkopf-a posebno je kreirana za kosu sa oštećenim krajevima. Zahvaljujući novoj formuli sačinjenoj od osam vrsta ulja za lepotu i keratina, vraća se sjaj Vašoj kosi i pruža joj se maksimalna nega. Šampon i balsam otklanjaju čak i do 90 odsto iskrzanih krajeva, a asortiman sada obuhvata i jedan potpuno nov proizvod „Gliss Oil Nutritive Thermo Protect Blow Dry Oil“ uljani tretman za zaštitu od toplote tokom feniranja. Svi proizvodi iz Gliss Oil Nutritive linije neguju i obnavljaju oštećenu kosu i dugu kosu sklonu krzanju krajeva, čineći je izrazito istovremeno sjajnom, glatkom, snažnom i mekom.

Svi proizvodi u asortimanu Gliss Oil Nutritive linije su posebno razvijeni da dugoj kosi pruže preko potrebnu maksimalnu negu, održe krajeve kose snažnim i spreče njihove krzanje. Nova, unapređena formula sadrži osam vrsta ulja (ružino ulje, arganovo ulje, ulje šafrana, ulje makadamije, maslinovo ulje, ulje kajsije, bademovo ulje i ulje susama), a u kombinaciji sa tečnim keratinom daje kosi jačinu i elastičnost, istovremeno obnavljajući oštećenja unutra i spolja, od korena do krajeva vlasi.

Novi proizvod Gliss Oil Nutritive Thermo Protect Blow Dry Oil je prvi uljani tretman iz asortimana koji sadrži osam dragocenih ulja za negu bez otežavanja kose, za intenzivni oporavak, istovremeno je čuvajući od oštećenja prilikom feniranja. Nanosi se jednostavnim prskanjem na tek opranu kosu prosušenu peškirom, pre samog feniranja.

Pored novog uljanog tretmana, Gliss Oil Nutritive linija proizvoda na bazi ulja za lepotu sadrži i nekoliko specijalno napravljenih proizvoda za dodatnu negu nakon pranja kose, za maksimalnu zaštitu Vaše kose:

Maska u teglici protiv iskrzanih krajeva GLISS OIL NUTRITIVE ANTI-SPLIT-ENDS - dubinski obnavlja vlas, za do čak 95 odsto amnje iskrzanih krajeva, čineći kosu mekom na dodir. Formula koja ne masti kosu sa osam dragocenih ulja za negu i keratinom dubinski obnavlja strukturu vlasi i daje zdrav sjaj.

Balsam u spreju za obnavljanje GLISS OIL NUTRITIVE EXPRESS REPAIR - sa osam dragocenih ulja za negu i tečnim keratinom za kosu čini kosu lakšom za oblikovanje, raščešljavanje i daje joj mekoću, obnavljajući iskrzane krajeve i do 95 odsto.

Jelena Šarenac Henkel Direktorica za korporativne komunikacije ​Henkel Srbija i Henkel Adria +381-11-207-22-09 Jelena.Sarenac@henkel.com Preuzeti vizit kartu Dodaj u moja kolekcija