29.06.2016.

Nova internet stranica brendova Loctite i Teroson

Profesionalni mehaničari sada mogu još bolje da lepe i popravljaju

Proizvodi koje nude Loctite i Teroson su vodeći u oblasti profesionalnih usluga popravki, servisiranja i održavanja vozila. Specijalizovane kompanije za automobilski sektor mogu na novoj internet stranici www.popravka-vozila.rsda pronađu dragocene savete kada su u pitanju radovi koji obuhvataju lepljenje i popravku.

Većina delova karoserije ili motora može da se popravi uz pomoć pravog alata i odgovarajućih proizvoda. Na primer, to može da obuhvati lepljenje, popravku metalnih i plastičnih komponenti, pa čak i učvršćivanje šrafova ili lepljenje navojnica. Prozvodi koje su razvili Loctite i Teroson ne samo da mogu da se pohvale decenijama stručnosti u automobilskoj industriji, već se takođe ubrajaju u neke od najpopularnijih brendova među mehaničarskim radnjama ili centrima za servisiranje vozila.

Henkel je predstavio novu internet stranicu za popravku i održavanje vozila (VRM) na www.popravka-vozila.rs. Na sajtu stručnjaci mogu da se informišu o širokom spektru tema kao i da ostvare tehničku prednost u odnosu na konkurenciju. „Industrija se izuzetno brzo razvija. Informacije moraju da se pošalju direktno, brzo i na način usmeren ka ciljnoj grupi,“ kaže Attila Toth,  Sales Manager za VRM u sektoru Adhezivi Tehnologije. On smatra da je novi VRM portal dodatna usluga specijalizovanim treninzima i vredan izvor informacija za profesionalce u automobilskoj industriji.

U skladu s tim, www.popravka-vozila.rs nudi korisne savete o popravkama metalnih i plastičnih delova, zameni stakala i vetrobrana, popravkama pukotina i ogrebotina od udara kamenčića, kao i podršku kada su u pitanju mehaničke popravke. „Na primer, putem specijalnih uputstava, pokazujemo kako da popravite delove uz pomoć kojih će vaš motor raditi besprekorno,“ kaže Toth. “U isto vreme, pružamo dragocene savete i male tajne kako možete da koristite proizvode Loctite i Teroson u svakodnevnom poslu jedne automehaničarske radionice.“ Najnovije vesti o inovacijama, događajima i obukama kada su proizvodi u pitanju zaokružuju ponudu ovog novog onlajn portala. Specijalne promotivne kampanje su takođe dostupne na internet stranici.

Nova internet stranica je već dostupna i možete joj pristupiti: www.popravka-vozila.rs


Intervju sa:

Atilla Toth

VRM Sales Manager za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku

Zašto Henkel predstavlja novu internet stranicu www.popravka-vozila.rs upravo sada? Da li postoji neki određen razlog za to?

VRM portal je naš odgovor na sve veću digitalizaciju, koja takođe utiče i na mehaničarske radionice. Stručnjaci koji rade u servisnim centrima se za informacije sve više okreću internetu. Štaviše, VRM portal nam pomaže da postignemo veći broj korisnika naših proizvoda.

Koju posebnu pogodnost nudi www.popravka-vozila.rs?

Henkelov VRM portal pruža informacije iz prve ruke o proizvodima, inovacijama i promocijama. Neke od ključnih benefita za korisnike su različita uputstva o radu, obuke i kursevi. Putem slika i video snimaka oni pokazuju kako tačno proizvodi Loctite i Teroson mogu da se koriste.

Kako nameravate da promovišete novi veb sajt u industriji? Da li ste planirali posebnu kampanju?

Planiramo da sprovedemo sveobuhvatnu komunikacijsku kampanju koja će obuhvatiti flajere za automehaničarske radnje i distributere, kao i oglašavanje u specijalizovanim časopisima i na sajtovima. Osim toga, promovisaćemo VRM portal na našim veb stranicama i na "Automechanika", najvećem međunarodnom sajmu u industriji koji će se održati u Frankfurtu u septembru.

Da li sajt namenjen samo Henkelovim kupcima ili mogu i drugi da se prijave?

Naši proizvodi su uglavnom namenjeni mehaničarskim radnjama koje snabdevaju naši distributeri. VRM portal je naravno otvoren za sve koje zanima asortiman Henkelovih proizvoda namenjen autoindustriji. Na taj način, u mogućnosti smo da uspostavimo direktan kontakt sa potrošačima.

Saopštenje za javnost (2.19 MB)
Jelena Gavrilović Šarenac Henkel Corporate Communications Serbia, Slovenia, Croatia, Bosnia +381-11-207-22-09 jelena.sarenac@henkel.com Preuzeti vizit kartu Dodaj u moja kolekcija
Dragana Marković Henkel Korporativne komunikacije
​Henkel Srbija +381-11-207-21-76
+381-11-207-22-99
dragana.markovic@henkel.com Preuzeti vizit kartu Dodaj u moja kolekcija