Meni
Traži

02.06.2017.

„Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“

Henkel i DIS zajedno za mame i bebe u Čačku

Kompanije Henkel Srbija i DIS nastavile su humanitarnu akciju „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ uručivši vrednu donaciju Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Opšte bolnice u Čačku. Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, kao i deterdženata i sredstava za higijenu i namenjena je budućim mamama i njihovim bebama kako bi im se omogućili što bolji uslovi i nega tokom boravka u porodilištu.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili dr Radoslav Milošević, v.d direktora Opšte bolnice Čačak, Dragana Marković, zadužena za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija, kao i Miroslav Maslovarić, direktor marketinga kompanije DIS.

„Zahvaljujem se kompanijama Henkel Srbija i DIS na prepoznatoj potrebi i dobroj nameri da u okviru akcije "Mnogo srećnih, lepih beba - To nam treba!", doniraju našem porodilištu posteljinu, pakete neophodne hemije i vlažnih maramica“, rekao je dr Radoslav Milošević, dodajući: „Neizmerno nam je drago da je Opšta bolnica u Čačku izabrana da bude deo ovako lepe akcije”.

„Henkel Srbija sa velikim zadovoljstvom učestvuje u akciji „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ čija je osnovna ideja stvaranje boljih uslova u porodilištima širom Srbije.  Na taj način želimo da pružimo podršku budućim mamama . Raduje nas činjenica da smo do sada, u saradnji sa DIS-om, obezbedili 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje, kao i 2 tone deterdženta za veš za 4 porodilišta. Drago nam je da ćemo nakon Smederevske Palanke, Kruševca i Čačka, imati priliku da obradujemo mame i bebe u porodilištu u Nišu”, istakla je Dragana Marković, ispred kompanije Henkel Srbija.

„Ovom donacijom želimo da omogućimo bolje uslove trudnicama i porodiljama tokom boravka u porodilištu. Takođe, svojom misijom želimo da doprinesemo boljoj nezi beba od prvog dana. Ne želimo da se zaustavimo na ovome, već ćemo i u budućnosti pokušati da sprovodimo ovakve akcije“, rekao je direktor marketinga kompanije DIS, Miroslav Maslovarić.

Humanitarna akcija  „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ realizovana je do sada u Smederevskoj Palanci, Kruševcu i Čačku, dok je nastavak planiran za mesec jun, kad će kompanije Henkel Srbija i DIS posetiti porodilište u Nišu.

Miroslav Maslovarić, direktor marketinga kompanije DIS

dr Radoslav Milošević, v.d direktora Opšte bolnice Čačak

Dragana Marković, korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija

Donacija kompanija Henkel Srbija i DIS porodilistu u Čačku