Meni
Traži

06.06.2018.  Beograd

Merix po šesti put dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2017“

Na ovogodišnjoj dodeli „Najbolje iz Srbije“ za 2017. godinu, kompanija Henkel Srbija dobitnik je priznanja za brend Merix, u kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje – Hemija, kozmetika, farmaceutski i ostali proizvodi“. Privredna komora Srbije  i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, su po trinaesti put birali uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najbolje domaće proizvode koji su po kvalitetu, ceni i mnogim drugim elementima ravnopravni sa svetskim konkurentima.

Merix deterdžent je po šesti put dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije“, a ovogodišnjim priznanjem je još jednom potvrdio svoju značajnu poziciju na tržištu. Merix je nastao 1983. godine i kao brend sa bogatim iskustvom razume želje svojih potrošača i ispunjavajući ih uspeva da zadrži mesto u domaćinstvima širom Srbije.  Performanse proizvoda u vidu efikasnog uklanjanja fleka i održavanja čistoće veša, u kombinaciji sa raznovrsnom paletom mirisnih nota, dobitna su kombinacija za izgradnju prepoznatljive pozicije brenda.

Ovogodišnja priznanja za najbolje proizvode iz naše zemlje dodeljena su na svečanosti u Beogradu najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima u 24 kategorije.

Dodatne informacije

Glavni brend

Merix