26.08.2015.  Beograd

Interaktivni projekat kompanije Henkel

Ceresit Road Show okupio preko hiljadu majstora širom Srbije

Dobro poznat brend kompanije Henkel, Ceresit je ove godine organizovao projekat Ceresit Road Show specijalno namenjen majstorima širom Srbije. Tokom tri meseca trajanja projekta majstori su imali prilike da steknu nova znanja i veštine, lično isprobaju nove Ceresit proizvode, kao i da se bolje upoznaju sa Ceresit predstavnicima prodaje i tehničke podrške.

Projekat Ceresit Road Show je realizovan sa ciljem da dodatno unapredi i učvrsti odnose između Ceresit brenda i njegovih vernih potrošača širom zemlje. Preko hiljadu majstora i učesnika projekta na preko 40 lokacija prisustvovalo je radionicama, edukacijama, demonstracijama proizvoda, interesantnim takmičenjima, kao i neformalnim druženjima u opuštenoj atmosferi. Podstičući interaktivnost i takmičarski duh, projekat je svim učesnicima pružio priliku da isprobaju najnovije proizvode brenda Ceresit i na nesvakidašnji način se upoznaju sa inovacijama koje im mogu biti korisne u svakodnevnom radu. Učesnici su imali priliku da razmene znanja, usavršavrše stečene veštine i aktivno učestvuju u takmičenjima poput izrade što lepšeg logoa, u vidu kolaža, za maloprodaju domaćina.

Brend Ceresit koji već dugi niz godina predstavlja sinonim za kvalitetno izvedene građevinske radove širom sveta, još jednom je dokazao svoju orijentisanost ka željama i potrebama vernih potrošača.

Jelena Šarenac Henkel Direktorica za korporativne komunikacije ​Henkel Srbija i Henkel Adria +381-11-207-22-09 Jelena.Sarenac@henkel.com Preuzeti vizit kartu Dodaj u moja kolekcija
Dragana Marković Henkel Korporativne komunikacije
​Henkel Srbija +381-11-207-21-76
+381-11-207-22-99
dragana.markovic@henkel.com Preuzeti vizit kartu Dodaj u moja kolekcija