24.09.2013, Beograd

 

Nove nijanse Syoss Color Oleo Intense boja za kosu

 

 
 / 
Download web print
Prikaži sve
 

Contact

Ime Jelena Šarenac
  Corporate Communications Serbia
Phone +381-11-207-22-09
Fax +381-11-207-22-99
Email Pošalji E-Mail

Nove nijanse u liniji profesionalnih boja za kosu Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense, prva linija intenzivnih boja za kosu od Syoss-a sa 100 odsto prirodnim uljima i bez amonijaka, od septembra postaje bogatija za još šest novih nijansi. Među njima se posebno ističu tri nove izazovne plave nijanse koje, osim što su jake i postojane, daju kosi mekoću i vrhunski sjaj. Syoss Oleo Intense asortiman od ukupno 18 besprekornih nijansi razvijen je i testiran u saradnji sa frizerima. Ove trajne, profesionalne boje za kosu su zasnovane na jedinstvenoj formuli ulja u kremi i mešavini pigmenata i pružaju vrhunske, dugotrajne rezulate bojenja sa do 90 odsto više sjaja i do 40 odsto nežnijom kosom, kao i besprekornim učinkom kada je u pitanju pokrivanje sedih vlasi.

Sa Syoss Oleo Intense, stručnjaci za bojenje kose  uspeli su da naprave intenzivnu boju za kosu koja podrazumeva maksimalni intenzitet boje, kvalitetnu negu i sjaj, prilagođenu koži glave sa besprekornim učinkom kada je u pitanju pokrivanje sedih vlasi. U saradnji sa frizerima napravljena je jedinstvena formula koja osigurava da više pigmenata prodre dublje u srž vlasi pojačavajući tako intenzitet boje, kao i sjaj veći za čak 90 odsto, i sve to bez amonijaka.

Osim što su upečatljive i daju kosi izuzetan sjaj, nove nijanse Syoss Oleo Intense boja za kosu pružaju i dodatnu negu za kosu kroz hranljivo ulje, koje čini kosu zdravom, jakom i mekšom čak 6 nedelja. Rezultat je dugotrajna boja vrhunskog intenziteta, što je . Ono što će sve dame posebno obradovati jeste i cvetni, orijentalni mirisi koje ima Syoss Oleo Intense linija i koji će vas opuštati tokom njenog nanošenja.

Šest novih nijansi u liniji Syoss Oleo Intense zajedno sa postojećih 12, čine paletu boja koja ide od intenzivno crne do jarko crvene, od tople boje bakra do pesak plave, nudeći širok portfolio prirodnih ali i modernih nijansi. One transformišu kosu tako što im pružaju sjajne boje, neverovatnu nežnost i pokrivanje sedih za profesionalne rezultate – bez amonijaka.

###

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Deterdženti i kućna hemija, Kozmetika i Adhezivi  Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 47.000 ljudi, a u fiskalnoj 2011. godini ostvario je prodaju od 15,605 milijardi evra i operativni profit od 2,029 milijarde evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Kontakt
 
Henkel Srbija d.o.o.
Jelena Šarenac
jelena.sarenac@henkel.com
Tel.  +381 11 207 22 09     
 
Henkel Srbija d.o.o.
Dragana Marković   
dragana.markovic@henkel.com
Tel.  +381 11 207 21 76     
 
Communis
Tijana Ćurčić
tijana.curcic@communis.rs
Tel.    +381 11 36 36 710
 
Communis
Tijana Stojanović
mailto:tijana.stojanovic@communis.rs
Tel.    +381 11 36 36 728