Kontaktirajte naš tim!

Dijalog sa javnošću je veoma značajan za nas! Ukoliko ne možete da pronađete informaciju koja vas zanima, ili odgovor na određeno pitanje, kontaktirajte nas!

  • U nastavku smo odgovorili na najčešće postavljana pitanja.
  • Na našem pregledu lokacija možete da pronađete telefonske brojeve ili adrese.
  • Ili nas kontaktirajte putem obrasca pri dnu ove stranice: odaberite temu Vašeg zahteva kako biste nam pomogli da kontaktiramo stručnjaka koji može brzo da odgovori na Vaše pitanje.

Da li imate pitanja?

Možete da pogledate otvorene pozicije i da se direktno prijavite preko interneta.  Naš tim za ljudske resurse će Vas kontaktirati nakon što pregleda Vašu dokumentaciju. S obzirom da je proces zapošljavanja standardizovan, ne primamo vanredne prijave. Niste pronašli posao koji ste tražili? Otvorite lični profil u našoj aplikaciji i odaberite opciju da primate obaveštenja o pozicijama koje Vas zanimaju. Bićete automatski obavešteni čim se otvore pozicije za koje ste zainteresovani.

Dodatne informacije potražite na stranici Često postavljana pitanja

Takođe možete da kontaktirate naš tim za ljudske resurse i da pratite konkurse na FacebookLinkedIn i Instagram profilima.

Celokupni pregled naših proizvoda možete da pronađete na stranici “Brendovi i Poslovni sektori“. Ovde možete da pronađete pregled brendova koji su dostupni u Vašoj zemlji. Takođe ćete naći link za stranicu brenda, gde imate više informacija o proizvodu koji tražite.

Na mnogim internet stranicama se nalaze linkovi za online trgovinu gde možete da naručite proizvod koji želite.

Žao nam je što naš proizvod nije ispunio Vaša očekivanja. Pošaljite nam poruku putem obrasca za kontakt u nastavku. Proces možete učiniti lakšim i bržim odabirom obrasca za odgovarajuću kategoriju proizvoda: Adhesive Technologies i Consumer Brands. Nemojte da zaboravite da napišete ime proizvoda. Naši stručnjaci će vas uskoro kontaktirati.

Ako tražite tabele sa podacima o bezbednosti proizvoda, molimo da posetite našu Bazu tabela sa podacima o bezbednosti materijala. S obzirom da na globalnom nivou imamo dvije poslovna sektora, Adhesive Technologies i Consumer Brands, najpre odaberite kategoriju proizvoda. Zatim možete da odaberete jezik i državu, kako biste pronašli informacije koje tražite.

Tehničke tabele sa podacima za naše Adhezive su dostupne na stranici TDS baze podataka.

Da biste pretražili sastojke pojedinih Henkel proizvoda, posjetite naš Spisak sastojaka u skladu sa Pravilnikom o deterdžentima. Bazu podataka možete da pretražite na osnovu naziva proizvoda, Vaše države i Vašeg jezika.

Postoje razne mogućnosti za partnerstvo sa Henkelom. Informacije možete pronaći na henkel.com (na engleskom):

Henkel Ventures je otvoren za različite inovacije. Inovacije se odnose na Napredne materijale i tehnologije kao što su 3D štampa ili FMCG inovacije kao što su IoT ili Pametna pakovanja.

Što se tiče partnerstava zasnovanih na istraživanju, tražimo partnere koji već poseduju patent koji se odnosi na jednu od naše tri oblasti poslovanja. U tom slučaju proverite da li Vaš patent zadovoljava naše zahteve. Ako je tako, možete da podnesete svoju ideju zaštićenu patentom u sledećem koraku.

Ako imate inovativnu ideju za Vaša rešenja za Deterdžente i kućnu hemiju bez patenta, možete da saznate više o našim uslovima i objašnjenju korak po korak kako možete da podnesete svoje rešenje uz pomoć ovog obrasca.

Prilikom odabira i razvoja naših dobavljača, uzimamo u obzir njihove rezultate na području održivosti. Za više informacija na ovu temu, pogledajte našu internet stranicu o dobavljačima.

Procesi za naručivanje Henkelovih proizvoda za distribuciju i ugovore o prodaji zavise od proizvoda  i od regiona. Kako biste stupili u kontakt sa pravom osobom,  predlažemo da koristite obrazac za kontakt koji se nalazi u nastavku.

Napišite nam poruku

Tema / Korisnički centar *
400

Lični podaci

30
40
60
20
80

* Kako bismo mogli brzo da vam odgovorimo, neophodno je da nam pošaljete informacije označene crvenom zvezdicom. Ostale informacije su opcionalne i koristiće se samo kako bismo odgovorili na vaše pitanje, predlog ili zahtev.