Ovo jeHenkel Srbija

3-erbild-webseite-1640x514px

Gradeći na snažnom nasleđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svakoga dana. Danas i za generacije koje dolaze.  Preko naših inovativnih i održivih robnih marki i tehnologija, kroz naše timove širom sveta. Henkel zauzima vodeće pozicije u oblastima industrijskog poslovanja i proizvoda široke potrošnje: Naš portfolio sadrži dobro poznate proizvode za negu kose, deterdžente za pranje veša, omekšivače tkanine, kao i lepkove, zaptivače i funkcionalne premaze.

Ko smo mi i šta nas pokreće

WE AREPIONEERS AT HEARTFOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Naša svrha “Pioneers at heart for the good of generations” objedinjuje ono za šta se zalažemo, kako radimo i čini osnovu naše strategije.


Pionirski duh osnivača naše kompanije, Frica Henkela, je ono što nastavlja da nas izdvaja i ujedinjuje Henkelove zaposlene širom sveta. Ambicija i motivacija da zajedno radimo na rešenjima sutrašnjice. Danas. Svakoga dana. Ne radimo ovo samo zbog sebe, već i za buduće generacije, zato što delimo zajedničku odgovornost.

Henkel Srbija

Henkel Srbija posluje na tri lokacije: fabrika za praškaste i tečne deterdžente, tablete za mašinsko pranje posuđa i kućnu hemiju se nalaze u Kruševcu, fabrike gradjevinskih lepkova i tečnih maltera su u Inđiji, a administrativni centar se nalazi u Beogradu. U Srbiji posluju sva tri poslovna sektora: Adhesive Technologies (Adhezivi Tehnologije), Beauty Care i Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija). Naši najvažniji brendovi su MerixPersilMerBrefPerwollSilanSomatFaSyossSchwarzkopfCeresitMoment i Loctite.

Naši poslovni sektori

HenkelAdhesiveTechno­lo­gies

adhesive-foliage

Mi smo globalni lideri u oblasti lepkova, zaptivnih masa i funkcionalnih premaza – za industrijsku primenu kao i za potrošače i majstore.

Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands je naš poslovni sektor koji pokriva brendove robe široke potrošnje i proizvode iz sektora Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija) i Hair (Nega kose). 

Naše priče