Persil

Persil je deterdžent za pranje veša koji garantuje dubinsku čistoću i blistavost veša.

Persil je kreiran 1907. kao prvi samodejstvujući deterdžent za veš . Njegova revolucionarna formula koja je oslobađala kiseonik tokom pranja eliminisala je potrebu za napornim trljanjem veša. Od tada Persil uvek nameće tempo koji prati društvene promene i kombinuje inovacije i kontinuitet. Na primer, Persil je prvi pustio u prodaju deterdžent bez fosfata 1986. godine, što je pokazalo da je održivost deo nasleđa brenda. Posle ovoga su usledile brojne visoko efikasne inovacije, kao što je prva tečna formula 1987. godine, prvi prašak u obliku Megaperls (1994), kao i jedinstvene dozirane DuoCaps kapsule. 

Persil je usmerio fokus na kombinovanje dejstva i praktičnosti u skladu sa potrebama savremenog potrošača. Jedan od rezultata tog usmerenja je uspešno plasiranje Persil diskova sa 4-u-1 komorama koji obezbeđuju savršeno uklanjanje mrlja, svežinu, sjajnu čistoću i negu vlakana.

Čuveni institut za istraživanje javnog mnjenja Allensbach je dobro opisao vrednost brenda: „Persil kombinuje efikasno pranje, vrhunski kvalitet i savremenost.“

Glavni brend
www.persil.rs