Our Businesses

NAŠI POSLOVNI SEKTORI

Zahvaljujući našim brendovima, inovacijama i tehnologijama, Henkel drži vodeća mesta na tržištu u Srbiji i diljem svijeta u poslovanju s industrijskim proizvodima i robom široke potrošnje.

Naše dve poslovne jedinice ujedinjuje predvodnički duh i želja za svakodnevnim preoblikovanjem i poboljšanjem života – za sadašnje i buduće generacije. Više od 145 godina izgrađujemo trajno nasleđe. Naši proizvodi igraju važnu ulogu u svakodnevnom životu miliona ljudi i pomažu u preobrazbi čitavih industrija.

Poslovna jedinica Adhesive Technologies svetski je predvodnik na tržištu lepkova, brtvila i funkcionalnih premaza. Poslovna jedinica Consumer Brands drži vodeća mesta u kategoriji proizvoda za negu kose i proizvoda za pranje veša i održavanje domaćinstva u Srbiji i mnogim tržištima širom sveta. Saznajte više o našim poslovnim jedinicama, našim brendovima i poslovnom porfoliju.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

U pozadini se vidi žensko lice. U prednjem planu prikazane su njene ruke s plavim rukavicama u kojima drži šrafciger sa plavim navojnim zaptivačem.

Henkelovi Adhezivi Tehnologije vode tržišta današnjice, oblikujući sutrašnjicu svojim lepkovima, zaptivnim masama i funkcionalnim premazima - za industrijsku primenu kao i za potrošače i majstore.

CONSUMER BRANDS

Žena ispred koje na stolu stoji korpa puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Naš portfolio proizvoda Consumer Brands sastavni je deo svakodnevnog života mnogih potrošača. U ponudi imamo dobro poznate visokokvalitetne proizvode za negu, oblikovanje i bojenje kose, deterdžente za pranje veša, omekšivače za veš i još mnogo drugih proizvoda za naše potrošače i profesionalne frizere širom sveta.