O NAMA

beauty-care-hair1-1-

Naša poslovna jedinica Consumer Brands objedinjuje naše poslovne aktivnosti sa potrošačima pod jednim krovom. Sa optimizovanim portfoliom, kultnim brendovima i snažnim tehnologijama, Consumer Brands zauzimaju vodeće pozicije, posebno u kategoriji kose i pranju veša i kućnoj nezi na mnogim tržištima širom sveta.

NAŠI NAJPOZNATI­JI BRENDOVI

Žena ispred koje na stolu stoji korpa puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Zahvaljujući našim inovativnim brendovima zadovoljavamo potrebe potrošača i ojačavamo Henkelovu konkurentsku prednost u područjima inovacija i održivosti.

NAŠE KLJUČNE KATEGORIJE

S leve strane: žena koja nanosi proizvod za njegu kose na svoju kovrčavu kosu; s desne strane: muškarac koji slaže veš.

Kao platforma s više kategorija u poslovanju s robom široke potrošnje, naš portfolio je fokusiran na dve ključne kategorije: Laundry & Home Care i Hair.

Mušarac u kuhinji pere sudove

Deterdženti i kućna hemija

Henkel je započeo svoje poslovanje lansiranjem deterdženta za pranje veša pre skoro 150 godina. Danas, naš asortiman deterdženata i kućne hemije uključuje deterdžente za pranje veša i aditive, sredstva za pranje sudova, čišćenje različitih površina kao i za čišćenje toaleta.

Žena u kupatilu pere svoju dugačku, braon kosu.

Nega kose

Sa našom kategorijom za negu kose, aktivni smo kako u sektoru robe široke potrošnje, tako i u sektoru profesionalne nege kose. Potrošački segment Hair nudi proizvode za farbanje, stilizovanje i negu kose kako za maloprodaju, tako i direktno za potrošače. Profesionalnim frizerskim salonima nudimo proizvode za tretiranje, farbanje, friziranje i stilizovanje kose. Schwarzkopf Professional je jedan od tri vodeća proizvođača proizvoda za profesionalnu negu kose.

Consumer Brands News