Schwarzkopf

Schwarzkopf je brend kozmetike za kosu koji predstavlja kvalitet, stručnost i inovacije već više od 120 godina. Schwarzkopf uživa potpuno poverenje potrošača.

Schwarzkopf predstavlja inovacije, pouzdanost, kvalitet, poverenje i kompetentnost – to su temelji našeg poslovanja. Pokreće nas strast prema stvaranju lepe kose i to se odražava u svakom našem proizvodu.

ZA POTROŠAČE U MALOPRODAJI

Profesionalna nega kose za Vas.

Mi predstavljamo inovacije, pouzdanost, kvalitet, poverenje i kompetentnost – to su temelji na kojima se zasniva naše poslovanje. Uspeh brenda i zadovoljstvo njegovih potrošača rezultat su konstantnog ispunjavanja visokih očekivanja, koji je izražen u tvrdnji „Profesionalna nega kose za Vas“.

Pokreće nas strast prema stvaranju lepe kose i to se odražava u svakom našem proizvodu. Kao krovni brend, Schwarzkopf obuhvata široku paletu brendova u tri kategorije: nega kose, oblikovanje kose i boje za kosu, uključujući legendarne brendove poput Schaume, Tafta i Palette boja za kosu. Silueta, poznati zaštitni znak Schwarzkopfa, nalazi se na pakovanju svakog proizvoda i pojavljuje se u svakoj televizijskoj reklami. Time se garantuje kvalitet svakog proizvoda koji se lansira pod nazivom Schwarzkopf.