Gliss

Glatka, zdrava i sjajna kosa je san svake žene.

Isto tako aktivnosti kao što su balet, krosfit ili surf čine naš život zabavnim. Ali neke aktivnosti mogu da štete našoj kosi - ponekad više, ponekad manje. Prema tome potreban nam je savršen plan za negu kose.

Radi šta voliš. Gliss brine o tvojoj kosi.

Gliss je specijalista za oporavak kose sa jedinstvenom tečnom tehnologijom za negu kose.

Ova tehnologija radi sa tečnim keratinom kako bi oporavila ne samo oštećenu površinu kose već i njeno jezgro. Od 1952. godine, kada je uveden Gliss Spray Tonic, Gliss je postao stručnjak za oporavak oštećene kose. Već više od 60 godina, ime Gliss označava zahtevnu negu kose i stalne inovacije.

Gliss kao stručnjak za obnavljanje kose nudi veoma efikasne, inovativne proizvode za negu koji odgovaraju svim tipovima kose. Gliss donosi linije za negu kose, prilagođene različitim tipovima, kao i negujuće boje za kosu.

Trajna boja za kosu, koja ne samo da štiti kosu od oštećenja, već je neguje tokom i nakon farbanja.

Novi “Negujući sistem bojenja“ koristi Hijaluronsku kiselinu, koja je poznata po svojoj nesvakidašnjoj moći hidratacije i koja omogućava da se boja integriše duboku u svaku vlas.

  • REZULTAT BOJENJA: Za novi izgled farbane kose, izuzetno bogat i dugotrajan rezultat farbanja. Garantovano 100% prekrivanje sedih.
  • GLISS BOJE ZA KOSU: Savršena nega tokom i nakon farbanja.