CONSUMER BRANDS

Žena ispred koje na stolu stoji korpa puna Henkelovih proizvoda kao što su: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft i ostali.

Pokrećemo platformu za brendove široke potrošnje sa više kategorija koja obuhvata širok spektar proizvoda i poznatih brendova. Naš raznovrstan portfolio je usmeren na različite kategorije brendova široke potrošnje, sa posebnim naglaskom na dve ključne kategorije: Laundry & home care i Hair.

NASTOJIMO ZADOVOLJITI POTREBE POTROŠAČA RAZVOJEM INOVACIJA U SKLOPU KULTNIH BRENDOVA I TEHNOLOGIJA

Naš potftifolio brendova

Filter
Filter
Regija
Regija Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Segmenti potrošača
Segmenti potrošača Filter
Reset
Kategorija proizvoda
Kategorija proizvoda Filter
Reset

Naše ključne kategorije

apstraktna slika u nijansama plave boje koja simbolizuje postupak pranja

Deterdženti i kućna hemija

Naši brendovi poput Persil-a, Bref-a i ostalih igraju ključnu ulogu u svakodnevnom životu naših potrošača. Želimo da buduće generacije budu svesne i primenjuju održiva rešenja za proizvode, podstaknute promenama u potrošačkom ponašanju. Zbog toga sarađujemo sa našim potrošačima i kupcima kako bismo razvili vodeće brendove i proizvode na tržištu u oblastima kao što su nega veša, pranje posuđa, čišćenje površina i sanitarni proizvodi.

Apstraktna slika u nijansama narančaste boje koja simbolizira vlas kose.

Nega kose

Sa našom kategorijom za negu kose, aktivni smo kako u sektoru robe široke potrošnje, tako i u sektoru profesionalne nege kose. Strastveno se bavimo kosom i naši brendovi, poput Schwarzkopf-a ili Syoss-a, to zaista odražavaju. Bez obzira da li se radi o proizvodima za negu, bojenje ili stilizovanje kose za naše potrošače, ili inovativnim proizvodima za tretman, bojenje, završnu obradu ili stilizovanje u profesionalnim frizerskim salonima - naši brendovi su posvećeni kvalitetu, sigurnosti, održivosti i visokoj performansi.