KARIJERE


U Henkelu imamo hrabrosti da ostavimo trag

Tamo gde se tehnologija ukršta sa proizvodima robe široke potrošnje, zaista možete da utičete na dobrobit ljudi, na vodeće brendove i na uspešno poslovanje širom sveta. Vaša karijera kod nas znači doprinos održivijoj budućnosti, kao i lični razvoj u dinamičnoj kulturi koju odlikuju različitost, poverenje i osećanje pripadanja. Cenimo hrabrost i sveže ideje u timovima koji su odvažni i posvećeni.

henkel-serbia-brands-collage
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Zašto Henkel

Možete da budete nosilac promena

Nosilac promena u Henkelu podrazumeva odgovornost od samog početka, pospešivanje naše digitalne transformacije i ostvarivanje svežih ideja.

Zaposlenik Henkela na različitim slikama oko svog posla. On radi na svom iPadu, pozira pred kamerom i predstavlja bijelu cipelu pored logotipa Persil Sneaker Clean.

Ovo je Tilak

U Henkel-u, mogu da preispitam status kvo i budem inovativan.
Uz mobilnu aplikaciju za pomoć oko odabira boje Choicify, redefinisao sam način na koji potrošači otkrivaju svoj proizvod po meri koji najbolje odgovara njihovim potrebama.
Ova inovacija se dogodila zbog kolektivne volje da se poremeti tržište donoseći nešto upečatljivo na revolucionaran način. Zato sada sebe zovem inovatorom.

Tilak, korporativni direktor digitalne trgovine

Igramo timski

U Henkelu, timska igra znači da nas pokreće saradnja u čijoj osnovi leže poverenje i transparentnost i koja uvažava i prihvata različitost.

Zaposlena u Henkelu u svom radnom okruženju. Ona skroluje po telefonu, radi na svom laptopu, ima poziv i pozira pred kamerom.

Upoznajte Orijanu

U timu slušamo jedni druge i ne prihvatamo striktnu hijerarhiju. Kompanija veoma ozbiljno shvata različitost i inkluziju. Jedan veliki uspeh je bila komunikacija između nas i naše zajednice kad je pokret „Crni životi su važni” (Black Lives Matter) dobio zamah. Neverovatno je to koliku moć imamo da važna pitanja iznesemo u prvi plan.

Orijana, međunarodna komjuniti menadžerka

Možete da budete kovač svoje karijere

U Henkelu, kada gradite svoju karijeru u multinacionalnoj organizaciji sa širokim portfolijom, to znači da je sledeći korak odmah tu, pred vama.

Zaposlenica Henkela ispred svog radnog mesta. Ona pozira pred kamerom, sortira znakove iz Persilove kampanje #Rethink Fashion i smije se.

Upoznajte Noru

Nije uvek lako graditi ambicioznu karijeru. To vas može dovesti do granice vaših snaga. Ali, ako prihvatite nove izazove, u Henkelu ništa ne stoji na putu vašem razvoju. Rano sam naučila da prihvatam odgovornosti i da sama usmeravam svoj put. Danas razvijam odvažne strategije za brendove koji se neprekidno razvijaju, baš kao i ja.

Nora, direktorka za međunarodni marketing

Nudimo više od zaposlenja

U Henkelu, više od zaposlenja znači da imate priliku da utičete na život ljudi, na čitavu industriju, i da doprinosite održivoj budućnosti naše planete.

Zaposlenik Henkela prikazan na svom radnom mjestu. Na slici je kocka plastičnog materijala i on radi na ambalaži.

Upoznajte Eduarda

Uvek mi je bilo važno ne samo da radim, već i da osećam da nekako menjam živote ljudi na bolje. U Henkelu sam našao mesto koje mi omogućava da se usavršavam u svojoj oblasti, da se zabavim dok radim i da doprinosim stvaranju održivog sveta. Kao menadžer za ambalažu, imam misiju da smanjujem potrošnju plastike. Za mene to nije „samo posao”, već mnogo više od toga.

Eduardo, međunarodni menadžer za ambalažu

Zašto Henkel

Naši raznovrsni globalni timovi oblikuju bolju sutrašnjicu

Kako vas pripremamo za karijeru koja vas ispunjava

Radite u kompaniji u kojoj se primenjuju visoki standardi

Saznajte više o svojoj budućnosti u Henkelu

Lica raznih zaposlenih u Henkelu. Izgledaju samopouzdano i nasmijane.

Hajde da zajedno ostavimo trag.

Karijera kod nas znači lični rast u dinamičnoj kulturi koju odlikuju različitost, poverenje, osećanje pripadanja i ostvarivanje vaših ideja. 
Imate li hrabrosti da ostavite trag? Hajde da razgovaramo o tome.