Najčešća pitanja

Mogućnosti u Henkelu

„Duh Henkela“

Neki kažu da je važno učestvovati. Ali u Henkelu igramo za pobedu. Ta dodatna motivacija, ambicija i strast je ono što je zajedničko svim našim zaposlenima u celom svetu. To ćete naći u svakoj poslovnoj jedinici, na svakom radnom mestu i na svim nivoima u kompaniji.

Uspeh Henkela se zasniva na ljudima koji su otvoreni za nova iskustva – ljudima preduzetničkog duha koji istražuju svet da bi došli do novih ideja za naše inovativne brendove i vodeće tehnologije.

Henkelovce u celom svetu spaja jedna ideja: mi smo jedan tim. To je „duh Henkela“.

Da li smo vam privukli pažnju i probudili radoznalost da saznate više?
Javite nam se – ili lično na nekom od naših događaja, ili se već danas prijavite preko interneta na sledećoj adresi: www.henkel.rs/jobs.

Aktuelnu ponudu radnih mesta ćete naći na našem vebsajtu ako odete u odeljak „Karijere“, a zatim izaberete -> „Pronađi ponudu poslova ”.
Pogledajte zanimljive mogućnosti za karijeru kod nas i prijavite se na adresi www.henkel.rs/jobs

Sva aktuelna slobodna radna mesta u Henkelu ćete naći ovde: www.henkel.rs/jobs.

Samo popunite profil na portalu za zapošljavanje i aktivirajte opciju „job agent“ (agent za traženje posla). U zavisnosti od vašeg profila, dobijaćete obaveštenja o budućim prilikama za zaposlenje. Srećno. (Informacije na engleskom jeziku)

Proces prijavljivanja

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Pošto je naš proces prijavljivanja standardizovan, kandidate pozivamo da popune svoj profil na adresi: www.henkel.com/career.

Ako primetite radno mesto za koje ste zainteresovani i kvalifikovani, jednostavno se prijavite preko interneta. To je sve! Srećno.

Najvažniji su vaša radna biografija (CV) i vaši sertifikati. Naš sistem za prijavljivanje preko interneta pruža vam mogućnost da kreirate svoj jedinstven profil kako biste nam pokazali da ste savršen kandidat za slobodna radna mesta kod nas.

Molimo vas da nam u prijavi dostavite sve potrebne dokument (npr. izveštaje o obavljenom pripravničkom stažu, diplomu, obrazovnu istoriju) u elektronskom obliku, u PDF formatu.

Da – jednostavno popunite svoj profil u našem sistemu za prijavljivanje preko interneta. Kad vaš profil bude kompletan, možete da se prijavite za više pozicija.

Tim za regrutovanje će obraditi vašu prijavu, zato nije navedena osoba za neposredan kontakt. Ako nije navedena osoba za kontakt, započnite prijavu uopšenim tonom, na primer: „Nadležnom licu“ ili „Poštovani“.

Da. Budući da je Henkel međunarodna kompanija, radićete sa kolegama iz celog sveta, a engleski je zvanični jezik kompanije. Uopšteno govoreći, „pravilo“ je da sastavite prijavu na istom jeziku na kom je oglas.

Da. Svi oglasi u našem sistemu za prijavljivanje preko interneta i dalje su važeći i uklanjaju se kad se radno mesto popuni. Prakse se nude svake godine, tako da je taj oglas uvek vidljiv. Ne brinite za datum objavljivanja.

Naš tim za regrutovanje će vam pomoći sa svim zahtevima u vezi sa vašom prijavom. Timu se možete obratiti ovde

Ako imate tehnička pitanja, ili pitanja u vezi sa procesom prijavljivanja preko interneta, kliknite ovde

Može da se razlikuje, u zavisnost od profila radnog mesta. Obično prođe samo nekoliko sedmica od podnošenja prijave do zaposlenja.

Svako slobodno radno mesto u Henkelu je jedinstveno, i važno je i za izabranog kandidata i za Henkel da pronađemo pravog kandidata. Želimo da kandidat i kompanija budu dobar izbor jedno za drugo. Kandidatima ćemo davati povratne informacije tokom celog procesa.

Praksa

Datumi za praksu su fleksibilni i nisu vezani za vaš raspored semestara. 

Imamo praksu u komercijalnim, hemijskim i tehnološkim poslovnim jedinicama.

Nudimo praksu u sledećim oblastima:

 • Marketing, prodaja, istraživanje tržišta
 • Nabavka, logistika, upravljanje lancem snabdevanja
 • Finansije, računovodstvo, kontroling
 • Ljudski resursi, korporativna komunikacija, IT i pravo
 • Razvoj proizvoda, istraživanje i analitika, ambalaža

Da biste našli listu aktuelnih pozicija za parksu u ponudi, molimo vas da pogledate vebsajt Radna mesta i prijavljivanje ili da pretražite radna mesta na Fejsbuk stranici Karijere u Henkelu
 

Direktan prijem

U Henkelu imamo širok spektar karijernih mogućnosti. Pogledajte aktuelnu ponudu slobodnih radnih mesta na našem vebsajtu ili ih pretražite na Fejsbuk stranici Karijere u Henkelu

Biće vam drago što ste to uradili!

Henkel diplomcima nudi više mogućnosti za početak profesionalne karijere – uključujući i međunarodnu perspektivu i rotaciju poslova.

U zavisnosti od regiona i funkcije, Henkel nudi posebne programe stažiranja:

 • 24-mesečno stažiranje u oblasti finansija u Korporativnom sektoru za internu reviziju u Nemačkoj.
 • Program uvođenja talenata u posao u marketingu i prodaji u okviru naše poslovne jedinice Beauty Care.
 • Program stažiranja u oblasti menadžmenta u regionu Azije i Pacifika.
 • Program usavršavanja za diplomce u regionu Bliskog istoka i Severne Afrike.

Diplomci obično počinju direktnim prijemom u Henkel – što donosi brojne prednosti, kao što su:

 • Odgovornost od prvog dana.
 • Sveobuhvatni praktičan rad i usmeravanje (coaching) od strane neposrednog nadređenog.
 • Program obuke i usavršavanja osmišljen po meri zaposlenog.
 • Često se nudi i rotacija poslova na šest meseci u toku prve dve godine rada.

Kod nas se upravljanje talentima zasniva na našoj filozofiji „Triple Two” (Tri dvojke): omogućavamo talentima da rade u najmanje dve različite uloge, u dve različite poslovne oblasti i u dve različite zemlje. Razlog za tu filozofiju je to što verujemo da je rad u različitim ulogama, poslovnim jedinicama i funkcijama dobar za vaš lični razvoj i da vam omogućava da bolje razumete Henkel kao globalnu kompaniju.

Ovde možete naći više informacija o našim programima obuke.

Saznajte više o svojoj budućnosti u Henkelu

Lica raznih zaposlenih u Henkelu. Izgledaju samopouzdano i nasmijane.

Hajde da zajedno ostavimo trag.

Karijera kod nas znači lični rast u dinamičnoj kulturi koju odlikuju različitost, poverenje, osećanje pripadanja i ostvarivanje vaših ideja. 
Imate li hrabrosti da ostavite trag? Hajde da razgovaramo o tome.