gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALIZACIJA

Novi modeli poslovanja i saradnje, stvaranje jedinstvenog korisničkog iskustva i pametna upotreba podataka i tehnologije: digitalizacijom oblikujemo tržišta sutrašnjice.

Budimo u kontaktu

PREDVODIMO TRŽIŠTA DANAŠNJICE
OBLIKUJEMO TRŽIŠTA SUTRAŠNJICE

Digitalizacija je odlučujući element našeg strateškog okvira za svrsishodan rast i stoga je ključna za budućnost Henkela. Digitalizacijom stvaramo dodanu vrednost za kupce i potrošače. Razvijamo nove poslovne modele za industriju i proširujemo end-to-end integraciju podataka naše kompanije. To postižemo kroz snažan fokus na digitalno poslovanje i našu digitalnu organizaciju, Henkel dx, pokretačku snagu naše digitalne transformacije i inovativnih, tehnološki vođenih poslovnih modela./span>

TEHNIČKI ORIJENTISANI POSLOVNI MODELI


Digital Business

Od veštačke inteligencije do proširene stvarnosti i 3D štampanja: koristimo digitalne tehnologije i primenjujemo našu stručnost kako bismo unapredili transformaciju u Industriju 4.0. Optimizujemo naše poslovanje – i stvaramo trajnu dodatu vrednost za potrošače, kupce i partnere iz raznih industrija.

INOVACIJA KROZ SARADNJU


Open Innovation & Ventures

U Henkelu se oslanjamo na otvorene inovacije i poduhvate. Tražimo i ulažemo u startape širom sveta, sarađujući s njima na realizovanju projekata digitalne transformacije. Oni su vredan izvor inovativnih tehnologija i rešenja za naše poslovne sektore.


DIGITALNA TRANSFOR­MACIJA


Digital Transformation

Vođeni našom Henkel dx jedinicom, ubrzavamo našu digitalnu transformaciju. Korišćenjem digitalnih tehnologija i podataka stvaramo dodatnu dodanu vrednost za naše kupce i potrošače i povećavamo efikasnost naših procesa.