Muškarac sa knjigom naslonjen na drvo

ODRŽIVOST

Kao što oslikavaju naše korporativne vrednosti, posvećeni smo liderstvu u održivosti. Kao lideri, cilj nam je da budemo pioniri novih rešenja za održiv razvoj, dok nastavljamo da oblikujemo naše poslovanje na odgovoran način i pospešujemo naš ekonomski uspeh.

Naša strategija

Naša strategija održivosti inspirisana je našom svrhom: Pioneers at heart for the good of generations. Sa našim pionirskim duhom, našim znanjem, našim proizvodima i tehnologijama, želimo da obogatimo i unapredimo živote milijardi ljudi svakog dana – i oblikujemo prihvatljivu budućnost za buduće generacije.

Održivost je zato centralni element u našoj viziji budućnosti. Želimo da aktivno pomažemo transformaciju ka održivoj ekonomiji i društvu, da pomognemo da se zaštiti i regeneriše priroda, da doprinesemo osnaživanju zajednica i ojačamo poverenje naših ciljnih javnosti.

Naš Okvir ambicija održivosti 2030+ definiše naše dugoročne ambicije u tri dimenzije: Regenerativna planeta, Uspešne zajednice i Partner od poverenja, i u vezi je sa našim visokim ciljem postizanja „Transformacionog uticaja za dobro generacija“.

TRANSFORMATIONAL IMPACT FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Održivost u Henkel Srbija d.o.o.

Izuzetna posvećenost u Henkelovoj kompaniji u Srbiji.

Henkel Srbija je, kao i globalna kompanija, posvećena liderstvu u održivosti. Svakoga dana, u svakom poslovnom sektoru, fokusiramo se na održivost kako bismo održali ravnotežu između ekonomskog uspeha i društvene odgovornosti. Na lokalnom nivou, primenjujemo globalnu strategiju održivosti, u svim aktivnostima naše kompanije duž celog lanca vrednosti, od proizvodnje do saradnje sa kupcima, a takođe podržavamo lokalne humanitarne organizacije i angažovanost zaposlenih.

Sylvie Nicol

   

Gledajući budućnost, dobro smo pripremljeni: održivost je duboko usađena u našu poslovnu strategiju i živi u našoj svrsi. Sa takvim temeljima, naša transformacija ka održivost se nastavlja!

maxresdefault

Naša postignuća u 2023

Naša strategija održivosti zasniva se na sprovođenju naših ambicija putem konkretnih mera i projekata kako bi se postigao praktični napredak. Ispod možete pronaći izabrana postignuća iz 2023:

Saradnja i partnerstva