Bref

Za higijensku čistoću i svežinu vaše WC šolje: svojim bogatim asortimanom proizvoda kao što su Bref Brilliant Gel, Color Aktiv, Power Aktiv, DeLuxe kao i sredstva za čišćenje toaleta, Bref je tržišni lider i ekspert u obezbeđivanju svežine vaše WC šolje.

Sa Bref-om, postoji lakši način za čistu i svežu WC šolju!

Bref WC sredstva za čišćenje se bore protiv najvećih problema kod čišćenja WC šolje i nude različita rešenja u borbi protiv rđe, kamenca i naslaga i prljavštine. Bref WC osveživači održavaju svežinu i čistoću vaše WC šolje, između dubinskih čišćenja, čak do 4 nedelje.

Glavni brend

BREF BRILLIANT GEL

Bref Brilliant Gel je prvi Bref osveživač toaletne šolje u obliku gela. Zahvaljujući svojoj inovativnoj All in one formuli sa 4 funkcije, Bref Briliant Gel: održava šolju čistom pri svakom ispiranju, sprečava nastanak nove prljavštine, pruža posebnu svežinu i ostavlja briljantan sjaj. Poseban dizajn omogućava jednostavno korišćenje – samo uklonite aluminijumsku foliju i okačite osveživač na WC šolju. Dugotrajni, luksuzni mirisi za i do 20% više ispiranja*.

Bref Brilliant Gel – briljantno rešenje za vaš toalet!

Dostupan je u dve mirisne note:

 • Arctic Ocean
 • Spring Rain

*U odnosu na Bref Power Aktiv

BREF DELUXE

Bref DeLuxe predstavlja kombinaciju luksuznih i jedinstvenih mirisnih nota i prepoznatljive Bref čistoće. Inspirisani prefinjenim parfemima učiniće da vaše kupatilo bude vaša oaza luksuza i svežine. Sada sa novom, poboljšanom formulom i dodatkom parfemskih perli za još intenzivniji i dugotrajniji miris vašeg toaleta.
Dostupnan je u tri mirisne note:

 • Delicate Magnolia
 • Lovely Jasmine
 • Magic Moonflower

BREF COLOR AKTIV

Bref Color Aktiv osveživači svakim ispiranjem moćno čiste WC šolju, ali i štite od kamenca i nove prljavštine. Istovremeno boje vodu u zavisnosti od mirisne note, čime obezbeđuju dodatnu svežinu i miris. Bref Color Aktiv linija je obogaćena i odor-stop tehnologijom koja sprečava mešanje mirisa u vašem toaletu i osigurava svežinu svakim ispiranjem.

Dostupan je u varijantama:

 • Ocean
 • Chlorine
 • Eucalyptus

BREF PERFUME SWITCH

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Bref Perfume Switch osveživači toaleta menjaju miris pri svakom ispiranju, te proizvod miriše na jedan način kada je suv, a u dodiru sa vodom dobija drugi miris. Unapređena formula obezbeđuje i do 10% više mirisa u odnosu na prethodne varijante, dok istovremeno osigurava prepoznatljivu Bref čistoću, zaštitu od kamenca i nečistoća i dugotrajnu svežinu.

Dostupan je u varijantama:

 • Apple-Water lilly
 • Lotus-Bamboo

BREF POWER AKTIV

Bref Power Aktiv osveživači predstavljaju jednostavan, ali i moćan način da svoju WC šolju održavate čistom i svežom. Snažna formula obezbeđuje četiri funkcije: besprekorna čistoća svakim ispiranjem, zaštita od kamenca, sprečavanje nastanka novih nečistoća, dodatna svežina za dugotrajniji miris u vašem toaletu. Sada i sa novom, snažnijom formulom, za 50% jači efekat otklanjanja kamenca.

Dostupan je u varijantama:

 • Lemon
 • Pine
 • Ocean
 • Lavander

BREF SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE TOALETA

Bref Excellence predstavlja moćni gel za čišćenje toaleta, koji uklanja kamenac, prljavštinu i mrlje i obezbeđuje dubinsko čišćenje vaše WC šolje. Zahvaljujući snažnoj formuli i boci sa zakrivljenim vratom čišćenje je lakše nego ikada pre. Svojom aktivnom formulom osigurava higijensko čišćenje bez napora i čisti čak i ispod oboda WC šolje.

A sada i Mer Sanit, jedan od najpoznatijih lokalnih brendova za čišćenje WC šolje, postaje Bref by Mer Power aktiv gel. Bref by Mer Gel predstavlja savršeno sredstvo za sjajne rezultate čišćenja i svež miris Vašeg toaleta. Jednostavnom primenom omogućava uklanjanje kamenca, prljavštine i mrlja sa WC šolje i ispunjava toalet dugotrajnim i svežim mirisom.