K2r

K2r – aditivi za pranje veša

K2r brend nudi širok asortiman aditiva za pranje veša:

Hvatač boja maramice sprečavaju prenos boja tokom pranja, dozvoljavajući mešana pranja. Maramice deluju kao magnet, hvatajući i zadržavajući svaku boju koja se pojavi u vodi prilikom pranja. Sada možete bez brige prati sve boje zajedno, i to veoma jednostavno. Ubacite jednu maramicu u bubanj mašine zajedno sa vešom, i započnite ciklus pranja kao i obično.

Intenzivno crno maramice su posebno dizajnirane sa agensima za intenzivnu negu i vraćaju sjaj i intenzitet tamnim bojama. Maramica se koristi kao dodatak deterdžentu sprečavajući time da tamne boje izblede.

Hvatač boja+odstranjivač fleka su vrećice sa efektom 2u1. Deluju kao Hvatač boja dozvoljavajući mešana pranja, a u isto vreme sadrže i odstranjivač fleka u formi praška koji je efikasan već na 30° i koji uklanja tvrdokorne fleke . Koriste se veoma jednostavno. Potrebno je da ubacite jednu maramicu u bubanj mašine zajedno sa vešom, i započnete ciklus pranja kao i obično.

Sredstvo za čišćenje mašine za veš deluje na tri nivoa:  čisti , osvežava i uklanja kamenac. Jedinstvena formula ovog proizvoda ima mogućnost da produži životni ciklus vaše mašine za veš.