Syoss

Syoss je profesionalni brend u sektoru kozmetike za kosu čiji su proizvodi razvijeni i testirani u saradnji sa frizerima.

Syoss, kao najuspešniji brend u sektoru kozmetike za kosu lansiran na tržište pre 10 godina, nudi negu za kosu, proizvode za oblikovanje kose i boje za kosu koji su razvijeni i ispitani u saradnji sa profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu.

Nega: Veoma efikasna formula sa keratinom – profesionalnom tehnologijom koja se koristi širom sveta – jača vlakna vlasi i neguje kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Oblikovanje: Veoma efikasna formula, sa sastavom koji omogućava kontrolu, oblikuje kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Boje za kosu: Trajne boje za kosu profesionalnog kvaliteta za kućnu upotrebu – razvijene i testirane u saradnji sa frizerima i stručnjacima za boje za kosu. Inovativna formula sa visoko koncentrisanim profesionalnim spojem pigmenata produžuje trajanje intenziteta boje i osigurava maksimalno dejstvo boje – sa profesionalnim prekrivanjem sedih vlasi.

Syoss je uspešan maloprodajni brend za žene i muškarce između 25 i 50 godina koji žele negovanu, oblikovanu i lepu kosu kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona – svaki dan.

Glavni brend
www.syoss.rs

Informacija & usluge