Silan

Silan omekšivači pružaju izuzetnu mekoću i dugotrajan prijatan miris vašem vešu.

Silan se prvi put pojavio 1965.godine sa sloganom “Borba protiv krutog veša”. Henkel je tada ponudio potrošačima rešenje za mekan veš nakon pranja.

Tokom ’70 , Silan je svojim lepim mirisnim notama ponudio potrošačima negu veša sa prijatnim mirisima. Silan se zauvek nametnuo kao “porodični omekšivač tkanina”, pružajući celoj porodici iskustvo osećaja mirisnog veša. Neobične varijacije mirisnih nota još više su obogatile asortiman proizvoda.

Silan je 2004. odgovorio i na potrebe potrošača sa osetljivom kožom lansirajući Silan Sensitive omkešivač, koji je dermatološki testiran i pogodan za osetljivu kožu beba.

Godinu dana kasnije, Silan je proširio svoj asortiman sa novom linijom omekšivača Aromatherapy sa esencijalnim uljima i egzotičnim mirisnim notama, a danas je ona obogaćena Aromatherapy+ linijom koja je inspirisana prirodom i specijalno kreirana da razmazi čula i odeću.

Svoj asortiman Silan je obogatio i sa premium segmentom Supreme omekšivača za veš. Silan Supreme sa prefinjenim mirisom francuskih parfema pruža mekoću i elegantan miris odeći.

Danas Silan pruža potrošačima prijatno iskustvo pranja veša, čineći odeću mekom i mirišljavom. Svoj bogati asortiman obogatio je i sa inovativnom Fresh Control linijom omekšivača za veš. Silan Fresh Control sa tehnologijom neutralisanja neprijatnih mirisa neutrališe neprijatne mirise i pruža mekoću i intenzivan miris odeći.

Miris u koji ćete se zaljubiti.