Silan

Silan omekšivači pružaju izuzetnu mekoću i dugotrajan prijatan miris vašem vešu.

Silan se prvi put pojavio 1965.godine sa sloganom “Borba protiv krutog veša”. Henkel je tada ponudio potrošačima rešenje za mekan veš nakon pranja.

Tokom ’70 , Silan je svojim lepim mirisim notama ponudio potrošačima negu veša sa prijatnim mirisima. Silan se zauvek nametnuo kao “porodični omekšivač tkanina” , pružajući celoj porodici iskustvo osećaja mirisnog veša. Neobične varijacije mirisnih nota još više su obogatile asortiman proizvoda.

Silan je 2004. odgovorio i na potrebe potrošača sa osetljivom kožom lansirajući Silan Sensitive omkešivač, koji je dermatološki testiran i pogodan za osetljivu kožu beba.
Godinu dana kasnije, Silan je proširio svoj asortiman sa novom linijom omekšivača Aromatherapy sa esencijalnim uljima i egzotičnim mirisnim notama.

Danas Silan pruža potrošačima prijatno iskustvo pranja veša, čineći odeću mekom i mirišljavom. Svoj bogati asortiman obogatio je i sa premium segmentom Soft&Oils omekšivača za veš. Silan Soft & Oils neguje odeću zbog svoje jedinstvene formule sačinjene od dragocenih mirisnih ulja koja pružaju zavodljivo mirisno iskustvo.

Zaljubite se u osećaj koji pruža Silan.