Ceresit

Građevinski projekti su složeni i zahtevaju specijalne proizvode. Sva rešenja koja nudimo zasnovana su na doslednom kvalitetu i dugogodišnjem iskustvu. Sa našim ključnim kategorijama: proizvodima za keramiku, za hidroizolaciju i za termoizolaciju, Ceresit nudi širok asortiman posebnih proizvoda i sistemskih rešenja da zadovolji potrebe industrije i profesionalaca.

Ovaj sektor kostantno raste i Ceresit je izuzetno priznat kao vodeći brend u pružanju stručnih rešenja za keramiku i spoljne sisteme za termoizolaciju. Partnerstvo sa majstorima i specijalizovanim radnjama su osnova za naše uspešno poslovanje. Naš glavni cilj je da budemo pouzdani, kompetentni gradjevinski partner za profesionalne majstore. Fokusiranjem na naše ključne vrednosti inovacije, kvalitet, tehničku ekspertizu i održivost, dajemo sve od sebe da vam obezbedimo stabilan protok inovativnih, visoko kvalitetnih i najpogodnijih sistemskih rešenja. Ceresit važi za pouzdanost i profesionalni kvalitet - ali i za poboljšanje energetske efikasnosti i zaštitu prirodnih resursa.

Naše široko iskustvo, znanje, tehnologije i visoko inovativni proizvodi pomažu našim kupcima da bitu uspešniji i efikasniji uz očuvanje prirodnih resursa planete. Kvalitet za profesionalce.

Glavni brend
www.ceresit.rs

Profesionalnost

Veliki građevinski projekti zahtevaju, pre svega, jednu stvar : mnogo iskustva i najnoviju generaciju potpuno razvijenih proizvoda. Tokom 100 godina svoje istorije brenda, Ceresit je dokazao oba. Upravo to je razlog zašto ljudi širom sveta oslanjaju na Ceresit.

Ceresit obezbeđuje portfolio dizajniran da zadovolji profesionalne majstore, arhitekte, gradjevinarce i one koji se redovno bave građevinskim radovima, i potrebna su im rešenja za:

  • Pripremu podloge
  • Hidroizolaciju
  • Popravku i renoviranje
  • Lepljenje
  • Zaptivanje
  • Ispunjavanje
  • Montažu
  • Izolacije - sa posebnim fokusom na vertikalnu gradnju

Potrošač

Za sve one koji žele da završe izgradnju ili renoviranje na funkcionalan način: Ceresit portfolio uključuje proizvode koji se mogu koristiti od strane majstora sa različitim nivoima znanja koji traže jednostavne, visoko kvalitetne i trajne rezultate.

Informacije i usluge