Ceresit

Građevinski projekti su složeni i zahtevaju specijalne proizvode. Sva rešenja koja nudimo zasnovana su na doslednom kvalitetu i dugogodišnjem iskustvu. Sa našim ključnim kategorijama: proizvodima za keramiku, za hidroizolaciju i za termoizolaciju, Ceresit nudi širok asortiman posebnih proizvoda i sistemskih rešenja da zadovolji potrebe industrije i profesionalaca.

Ovaj sektor kostantno raste i Ceresit je izuzetno priznat kao vodeći brend u pružanju stručnih rešenja za keramiku i spoljne sisteme za termoizolaciju. Partnerstvo sa majstorima i specijalizovanim radnjama su osnova za naše uspešno poslovanje. Naš glavni cilj je da budemo pouzdani, kompetentni gradjevinski partner za profesionalne majstore. Fokusiranjem na naše ključne vrednosti inovacije, kvalitet, tehničku ekspertizu i održivost, dajemo sve od sebe da vam obezbedimo stabilan protok inovativnih, visoko kvalitetnih i najpogodnijih sistemskih rešenja. Ceresit važi za pouzdanost i profesionalni kvalitet - ali i za poboljšanje energetske efikasnosti i zaštitu prirodnih resursa.

Naše široko iskustvo, znanje, tehnologije i visoko inovativni proizvodi pomažu našim kupcima da bitu uspešniji i efikasniji uz očuvanje prirodnih resursa planete. Kvalitet za profesionalce.

Glavni brend
www.ceresit.co.rs

Profesionalnost

Veliki građevinski projekti zahtevaju, pre svega, jednu stvar : mnogo iskustva i najnoviju generaciju potpuno razvijenih proizvoda. Tokom 100 godina svoje istorije brenda, Ceresit je dokazao oba. Upravo to je razlog zašto ljudi širom sveta oslanjaju na Ceresit .

Ceresit obezbeđuje portfolio dizajniran da zadovolji profesionalne majstore, arhitekte, gradjevinarce i one koji se redovno bave građevinskim radovima, i potrebna su im rešenja za :

  • Pripremu podloge
  • Hidroizolaciju
  • Popravku i renoviranje
  • Lepljenje
  • Zaptivanje
  • Ispunjavanje
  • Montažu
  • Izolacije - sa posebnim fokusom na vertikalnu gradnju

Potrošač

Za sve one koji žele da završe izgradnju ili renoviranje na funkcionalan način: Ceresit portfolio uključuje proizvode koji se mogu koristiti od strane majstora sa različitim nivoima znanja koji traže jednostavne, visoko kvalitetne i trajne rezultate.

Informacije i usluge