08.05.2019.

Perwoll Fashion Week oduševio sve ljubitelje mode

Tokom aprila, Beograd je bio centar mode na kom su brojni dizajneri prikazali najnovije kreacije i oduševili modne gurue i ljubitelje mode. Na Perwoll Fashion Week-u, jednoj od najzančajnijih modnih manifestacija u regionu, predstavili su se samostalni dizajneri, brendovi i vodeće modne kuće, a organizatori su pripremili bogat edukativni program, kao i izložbe aksesoara i umetničkih fotografija.

Više od 10,000 posetilaca je uživalo u 30 modnih priredbi na 7 poznatih lokacija u gradu, dok je najnovije modne kolekcije predstavilo 60 dizajnera. Na svečanom otvaranju poznati dizajner Igor Todorović predstavio je najnoviju kolekciju „Karlneval”, koja je spoj odevnih komada namenjenih dnevnim i večernjim prilikama sačinjenih od pažljivo biranih tkanina, kao i svilenih organdina, saten svile, bukle svile i detalja od kristala i lamea. Pored toga, posebnu pažnju publike nesumnjivo je privukla jedinstvena revija posvećena najvećoj ženskoj glumačkoj legendi na ovim prostorima i svojevrsnoj ikoni stila – Mileni Dravić. Revija je zamišljena kao upečatljivi tribute, a modele inspirisane legendarnom glumicom nosili su manekeni, poznate ličnosti i zvezde domaćeg glumišta.

Poslednja tri dana bila su rezervisana za dinamičan raspored revija u Belexpocentru, na kojima su svoje autorske kolekcije prikazali najznačajnija kreatorska imena, poput Boška Jakovljevića, Ane Ljubinković, Budislave Keković, Jasmine Vujović, Aleksandre Lalić, Svetlane Jaćović, Sonje Jocić i mnogih drugih. Revije su odisale neverovatnim bojama, svežinom i buntovničkim duhom, te izazvale ovacije i pokupile sve simpatije publike.

Kao brend koji voli modu, Perwoll je ovog proleća bio veran partner Belgrade Fashion Week-a i svih modnih kreatora koji veoma dobro znaju koliko je važno da tkanine budu vrhunski negovane kako bi zadržale svoj prvobitni izgled i boju. Za sve modne sladokusce, Perwoll je napravio inspirativan kutak za odmaranje i atraktivan Perwoll photo wall, ispred koga su mogli da zabeleže trenutke sa ove prestižne modne manifestacije.