22.06.2020.  Kruševac

RPK uručio Zahvalnicu kompaniji Henkel Srbija

Regionalna privredna komora Rasinskog okruga (RPK) uručila je Zahvalnicu kompaniji Henkel Srbija za angažman i saradnju tokom trajanja pandemije izazvane koronavirusom. Za vreme vanrednog stanja Henkel je uručio vredne donacije Opštoj bolnici u Kruševcu. U saradnji sa Fondacijom Novak Đoković uručeni su važni medicinski aparati - respiratori i klinički monitori, a Henkel je pomoć pružio i u vidu sredstava za higijenu i zaštitne opreme, kako bi se pacijentima i lekarima omogućili što bolji uslovi. Pored toga, kompanija je donirala proizvode Crvenom krstu Kruševca, za podršku najstarijim Kruševljanima.

Prilikom primanja Zahvalnice, direktor Henkelove fabrike u Kruševcu Dušan Antonijević istakao je: „U ime kompanije Henkel Srbija želim da izrazim veliku zahvalnost svim medicinskim radnicima na izuzetnoj angažovanosti tokom trajanja vanrednog stanja, kao i svim organizacijama koje su vredno radile kako bi pružile podršku najugroženijim stanovnicima. Ova Zahvalnica je od velikog značaja za našu kompaniju jer svedoči da smo u teškim trenucima bili podrška našim herojima i našim sugrađanima“.

Kao društveno odgovorna kompanija koja brine o zajednici u kojoj posluje, Henkel Srbija će i u narednom periodu nastaviti da pruža pomoć i podršku onima kojima je najpotrebnija.

Dodela zahvalnice - Dušan Antonijević - direktor fabrike Henkel Kruševac i Predrag Vukićević - predsednik RPK