11.03.2024.  Beograd

Snažne žene za snažan svet

Schwarzkopf Gliss Program Samopouzdanja za snažnije žene

U današnjem svetu snažne i samouverene žene imaju ključnu ulogu u oblikovanju društva, privrede i kulture. Međutim, često se suočavaju sa izazovima koji mogu da utiču na njihovo samopouzdanje i spreče ih da ostvare svoj puni potencijal. Zato je važno osvestiti i podsticati važnost jakih i samouverenih žena u današnjem vremenu.

Ne zaboravimo da je ekonomska nezavisnost žene često polazna tačka za slobodu u svim aspektima života. Samo sigurna i jaka žena je samouverena na svim životnim poljima! Moć da živimo baš onako kako želimo nam donosi obrazovanje - naša sposobnost da učimo, razvijamo se, predstavimo sebe u najboljem svetlu i pronađemo posao iz snova.

Međunarodni dan žena je povod da zastanemo i razmislimo: šta možemo da uradimo kako bismo pomogle jedna drugoj na putu ka sticanju nezavisnosti, samopouzdanja i boljih pozicija, prevashodno kada pričamo o tržištu rada?

Upravo ovog proleća stiže jedan Program namenjen svim ženama koje žele da steknu, unaprede i ojačaju samopouzdanje kada je reč o karijeri, poslovnom planu i budu najbolja verzija sebe na tom polju!

Schwarzkopf Gliss pokreće Program samopouzdanja - jedinstveni obrazovni kurs koji će svakoj ženi pomoći da razvije veštine koje su neophodne za tržište rada, a sve u želji da pomogne ženama da ostvare svoje ciljeve! Program je podeljen u dva dela - prolećni i jesenji segment predavanja čiji je cilj osnaživanje žena na profesionalnom planu.

Prolećni Program samopouzdanja sastoji se od modula koji obuhvataju sve najvažnije aspekte za razvoj vaše karijere - od izbora zanimanja i pisanja CV-ja, preko razgovora sa poslodavcima, do rada u timu i upravljanja stresom, dok je jesenji usmeren na promeni karijere, poslovnoj kulturi, pravima, razvoju i svim izazovima sa kojima se žene susreću na karijernom putu.

Ukoliko ovog proleća želite da naučite vredne lekcije i preokrenete svoju karijeru, saznajte šta vas sve čeka - i kako možete da se prijavite

Prijave svih zainteresovanih polaznica počinju simbolično danas 8. marta i trajaće do 25. marta. Za 50 izabranih polaznica predavaja počinju u četvrtak 04. aprila i održavaće se svakog četvrtka tokom aprila meseca, kao i poslednji modul u četvrtak 09. maja u terminima od 18 do 21h u hotelu Moxy u Beogradu. Predavači su vrsni predstavnici, svako u svojoj oblasti.

Pridružite nam se u ovom putovanju do konačnog cilj - najbolje verzije sebe!
Detalji prijave i Programa na WANNABE Magazinu, partneru projekta.

Saopštenje za javnost (530,53 KB)

Schwarzkopf Gliss Program Samopouzdanja za snažnije žene