29.03.2024.  Beograd

Brend Merix tradicionalno po deveti put nosilac priznanja „Moj izbor“

U sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija” već četrnaest godina, uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača Srbije, održana je svečana dodela priznanja „Moj izbor” 2024., za najbolje brendove u svojoj kategoriji. Brend Merix je po deveti put osvojio ovu vrednu nagradu za najbolji proizvod u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“. Nagrada „Moj izbor” dodeljuje se sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da su potrošači već deveti put izabrali brend Merix kao najbolji u svojoj kategoriji. Osluškujući potrebe naših vernih potrošača konstantno uvodimo inovacije i trudimo se da ispunimo njihova očekivanja, a ovo priznanje je dokaz da oni to prepoznaju“, istakao je David Micanović, mlađi brend menadžer.

Glasanje je za ovu nagradu organizovano u dva kruga – u prvom su građani glasali putem interneta, a u drugom krugu glasanje je sprovedeno na terenu, kada su imali mogućnost da biraju između pet favorita u svakoj kategoriji. Merix i ove godine ostaje na vrhu liste najdražih brendova među kupcima, kao domaći brend sa značajnom tradicijom i izvanrednom podrškom svojih vernih potrošača.

Saopštenje za javnost (530,21 KB)