13.12.2019.

Velikom rođendanskom zabavom u Beogradu, Syoss proslavio 10 uspešnih godina u Srbiji!

Velikim događajem u shopping centru Ušće u petak 13.12.2019. Syoss, jedan od najznačajnijih kozmetičkih brendova za kosu, proslavio je svojih prvih i uspešnih 10 godina u Srbiji!

Dinamična i, pre svega, originalna rođendanska zabava za nešto više od tri sata okupila je mnogo znatiželjnika koji su zajedno sa SYOSS timom slavili uz raznovrsne sadržaje.

Proslava je započela laganim zagrevanjem uz zvuk pesama u 17:30, a brojni zainteresovani građani pohrlili su u Syoss beauty corner u kojem su imali priliku da isprobaju vrhunske SYOSS proizvode za kosu i da na poklon dobiju i prigodnu frizuru iz ruku SYOSS frizerskih majstora.

Središnji deo rođendanske proslave počeo je u 18 sati, uz obraćanje Ane Cicvarić, SYOSS brend manadžera.

„Syoss, jedan od najuspešnijih kozmetičkih brendova za kosu lansiran je na srpsko tržište pre 10 godina i presrećni smo što prvih, uspešnih deset godina slavimo u ovom prelepom ambijentu zajedno sa vama“ rekla je Ana Cicvarić.

Torta impresivnih dimenzija od 5m dužine i 1,5m širine oduševila je brojne posetioce SYOSS-ove zabave, a u njoj je uživalo preko 2.000 građana koji su probali tortu i nastavili da se zabavljaju uz koncert vokalnog trija Gelato Sisters.

„Ako želite da razmazite svoju kosu od korena do vrhova ili da izgledate kao da ste izašli iz frizerskog salona, Syoss profesionalne formule razvijene su za sve tipove kose.  Syoss nudi vrhunske proizvode za negu, bojenje i oblikovanje kose koji su razvijeni i ispitani u saradnji sa profesionalnim frizerima, stilistima i stručnjacima za boje za kosu!“ poručuju iz regionalnog SYOSS tima, a SYOSS nastavlja da slavi lepu, negovanu i zdravu kosu uz prigodne rođendanske zabave u regionu.

Dodatne informacije