29.06.2020.  Kruševac

Kompanija Henkel Srbija dobitnik Vidovdanske Pohvale grada Kruševca

Grad Kruševac dodelio je Vidovdansku Pohvalu kompaniji Henkel Srbija za doprinos u borbi protiv epidemije izazvane virusom COVID19. Pohvala je uručena Dušanu Antonijeviću, direktoru fabrike Henkel Srbija u Kruševcu, na Svečanoj sednici Skupštine grada povodom Vidovdana, Dana Grada Kruševca.

“U ime kompanije Henkel Srbija, želim da se zahvalim gradu Kruševcu na Pohvali. Velika nam je čast što ovako važna Pohvala svedoči da smo i u veoma izazovnim trenucima prepoznati kao dobar prijatelj zajednice i drago nam je što smo uspeli da pružimo podršku našim sugrađanima. Kao kompanija smo se obavezali da pomognemo medicisnkim radnicima koji se požrtvovano bore protiv virusa COVID19 i koristim i ovu priliku da im se još jednom zahvalim na tome“, izjavio je Dušan Antonijević, direktor fabrike Henkel Srbija u Kruševcu.

Grad Kruševac tradicionalno dodeljuje Vidovdanske nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i organizacijama koji su svojim radom i zalaganjima u različitim oblastima pružili značajan doprinos lokalnoj zajednici i životu građana.

Dodela pohvale: Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca i Dušan Antonijević, direktor Henkelove fabrike u Kruševcu