01.02.2024.

Brend Schwarzkopf otkriva novo poglavlje: Schwarzkopf je „Za svaku verziju tebe“ i predstavlja Kreativnu Inicijativu izuzetnih žena

Ana Ivanović se pridružila predstavnicama Schwarzkopf Kreativne Inicijative u okviru brend kampanje „Za svaku verziju tebe“. Kao rezultat različitih i ličnih iskustava sa kosom, kao i individualnih potreba svakog tipa kose, ove izuzetne ličnosti savršeno predstavljaju neprikosnovenu ekspertizu brenda Schwarzkopf u oblasti nege kose – bez obzira da li je u pitanju boja, nega ili oblik kose sa svim svojim aspektima.

Nakon nedavnog nezaboravnog predstavljanja svojih novih globalnih brend ambasadora u Berlinu, Schwarzkopf kreće na uzbudljivo putovanje, još jednom potvrđujući svoju misiju stvaranja snažnog, svrsishodnog, globalnog i kulturno relevantnog brenda. Schwarzkopf sve to radi uz izuzetne umetnike i stvaraoce koji inspirišu i nude lična iskustva u vezi sa kosom, uz svoje neprevaziđeno iskustvo u nezi kose:

„Schwarzkopf – Za svaku verziju tebe“ ujedinjuje i slavi ovaj svetski poznat, omiljeni brend na jedan potpuno nov i uzbudljiv način. „Presrećni smo što svaka od ovih sedam jedinstvenih, legendarnih i istinski inspirativnih žena deli našu strast i posvećenost kosi i snazi koja se u njoj nalazi. Ana Ivanović, Dajan Kruger (Diane Kruger), Eli Njuman (Alli Neumann), Kolien- Ulmen Fernandez (Colien-Ulmen Fernandes), Mini Anden (Mini Anden), Nazan Eks (Nazan Eckes) i Svantje Paulina (Swantje Paulina) su izuzetne ličnosti koje su otelotvorenje značaja kose za našu individualnost na jedan veoma ličan, a ipak za sve nas nadahnjujući način. U kosi se nalazi moć, a Schwarzkopf ima za cilj da podigne svačiji potencijal kroz boju, negu i njen oblik. Kroz deljenje svojih iskustava sa kosom, one su pravi svetionici svakome od nas da učinimo isto. U Schwarzkopfu, neizmerno smo srećni što možemo da udružimo snage sa Kreativnom Inicijativom i unapredimo odnos sa potrošačima u budućnosti kako bi prihvatili svaki aspekt sopstvenog potencijala u svoj svojoj lepoti“, kaže Matju Šove (Matthieu Chauvet), korporativni potpredsednik kompanije Henkel za brend za negu kose Schwarzkopf.

Schwarzkopf Kreativni Kolektiv – upoznajte ambasadore

Ana Ivanović

Naša najbolje rangirana teniserka na svetu i preduzetnica

Anina kosa je oduvek bila dodatak njenom talentu: Negovanje kose znači održavanje njenog zaštitnog znaka. Priprema njene duge kose pre teniskog meča postala je važan ritual, dajući joj snagu i samopouzdanje.
Život može da bude pun izazova za mene i moju kosu. Stoga, oboje moramo da ostanemo jaki.

Danas, Schwarzkopf ima najveći kredibilitet u oblasti kose, objedinjujući farbe za kosu, negu i oblikovanje kose pod jednim krovom. Nastavljamo da promovišemo nasleđe Schwarzkopf-a, kroz podršku globalne zajednice frizera i pravih stručnjaka, kao i kroz inovacije, na primer jedinstvenog i inovativnog HaptIQ System brenda Schwarzkopf koji jača kosu tako što stvara mikro veze unutar postojeće dlake i pomaže kosi da se regeneriše.