29.03.2024.  Beograd

Prema odluci potrošača brend Ceresit nosilac je priznanja „Miljenik Potrošača“

U okviru ovogodišnje kampanje „Najbolje iz Srbije“, koju sprovodi organizacija „Moja Srbija“ uz pomoć Grada Beograda i Centra potrošača Srbije, održana je svečana dodela nagrada „Miljenik potrošača“. Naš brend Ceresit dobio je ovo prestižno priznanje u kategoriji ,,Građevinarstvo“, za čiji izbor su, kao najkompetentniji žiri, zaslužni potrošači.

„Brend Ceresit postoji više od 110 godina, i od samog početka ima za cilj da potrošačima omogući pouzdana rešenja, dugotrajne rezultate i pre svega kvalitet ugradnje različitih građevinskih projekata. Veoma smo ponosni da su upravo oni prepoznali uspešnost mnogih inovacija i kontinuirani razvoj i rad na kvalitetu proizvoda, i da su svojim glasanjem potvrdili da Ceresit zauzima veoma važno mesto u industriji građevinskih materijala. Zahvalni smo i na motivaciji koju nam ovaj vid podrške pruža, iz godine u godinu trudimo se da stvaramo čvrstu vezu sa našim potrošačima i zato ćemo se potruditi da opravdamo poverenje koje nam je ukazano“, istakla je Ivana Životić, direktorka marketinga za brend Ceresit.

Priznanja „Miljenik potrošača” se dodeljuju, isključivo na osnovu glasova potrošača, omiljenim brendovima na srpskom tržištu bez obzira na poreklo brendova ili poreklo kompanija u čijem vlasništvu se ti brendovi nalaze. Glasanje je za ovu nagradu sprovedeno u dva kruga – u prvom krugu glasali su korisnici interneta, a u drugom su građani glasali metodom anketiranja „licem u lice“, koju vrši tim obučenih anketara.

Saopštenje za javnost (530,29 KB)

Ivana Životić, direktorka marketinga za brend Ceresit