08.04.2024.  Beograd

Proleće u znaku snažnih žena

Počeo je Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja

Pod sloganom “Snažne žene za snažan svet”, u nesvakidašnjem prostoru hotelaMoxy Belgrade, održano je prvo predavanje jedinstvenog obrazovnog kursa - SchwarzkopfGliss Program samopouzdanja. Zahvaljujući brendu Schwarzkopf Gliss, pedeset žena dobilo jepriliku da uz vrhunske stručnjake razvije veštine i stekne nova znanja koja su neophodna zatržište rada, tako da budu spremne i samouverene za dalje korake u karijeri.

Kreiran od strane kompanije Henkel i brenda Schwarzkopf Gliss sa ciljem osnaživanja žena naprofesionalnom planu, besplatan Program samopouzdanja pomoći će svim samouverenimženama da budu još snažnije i sigurnije u sebe. Prolećni Program samopouzdanja sastoji se od5. modula koji obuhvataju sve najvažnije aspekte za razvoj karijere – od izbora zanimanja ipisanja CV-ja, preko razgovora za posao, veština prezentovanja, do rada u timu i upravljanjastresom.

„U današnjem svetu, žene su ne samo stubovi zajednice, već i pokretači promena, zato nam jeneizmerno drago što je više od 400 žena iskazalo interesovanje za Schwarzkopf Gliss Programsamopouzdanja. U Henkelu verujemo da je snaga nezavisne žene merljiva njenim izborima,slobodom u odlučivanju i hrabrošću u ostvarivanju sopstvenih snova, uvereni smo da će imovaj program pružiti podršku u postizanju veće samostalnosti, sigurnosti i razvoju neophodnihveština za tržište rada“, istakla je Marija Spasić, brend menadžer.

Na prvom predavanju prolećnog Schwarzkopf Gliss Programa samopouzdanja koje je vodilamaster psihološkinja i psihoterapeutkinja Milica Lajbenšperger, polaznice su se upoznale sanačinima odabira profesionalne oblasti na osnovu svojih interesovanja, želja i talenata. Prvisusret upotpunilo je i druženje sa ambasadorkom projekta, Marijom Kilibardom koja će u okviruposlednjeg modula pod nazivom “ZaBLISStaj sa Marijom Kilibardom” podeliti korisne savete zapostizanje samopouzdanja. Naredni modul pod nazivom “Za CV koji privlači pažnju” vodiće Ivana Blečić, diplomirani inženjer Fakulteta organizacionih nauka i magistar ekonomskih nauka,zajedno sa Ivanom Dostanić, HR biznis partnerkom u Henkel Srbija. Kroz modul “Zablistaj naposlu/sceni ”Jelena Mikić, direktorka Represent Academy upoznaće polaznice Programa sajavnim nastupom, veštinama prezentovanja ideja i kako pobediti tremu. “Kako upravljatistresom” otkriće Tatjana Kljun, trener, konsultant, Geštalt kouč i psihoterapeut u superviziji namodulu “Za najbolju verziju tebe”, dok će Mia Popić, psihoterapeutkinja i biznis psihološkinjaupoznati polaznice sa timskim radom i značajem rada u istom.

Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja nastaviće se u septembru mesecu i biće usmerenje na promenu karijere, poslovnu kulturu, lični razvoj i sve izazove sa kojima se polazniceprograma mogu suočiti na profesionalnom putu.

Brend Schwarzkopf je tu da podrži i osnaži sve žene da postanu najbolja verzija sebe, jer samosigurna i snažna žena je samouverena na svim životnim poljima!