13.05.2024.  Beograd

Snažne žene za snažan svet

Uspešno završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja

Pod sloganom "Snažne žene za snažan svet" uspešno je završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja kreiran od kompanije Henkel i brenda Schwarzkopf Gliss sa ciljem osnaživanja žena na profesionalnom planu.  Priliku da uz vrhunske stručnjake steknu nova znanja i razviju veštine koje će im pomoći za razvoj karijere, imalo je pedeset dama koje su u okviru ovog besplatnog programa iskusile inspirativna predavanja.

Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja okupio je eminentne stručnjake iz različitih sfera poslovanja koji su sa polaznicama podelili svoje bogato iskustvo, savete i perspektive, pružajući im dragocene uvide u različite aspekte ličnog i profesionalnog  razvoja - od izbora zanimanja i pisanja CV-ja, razgovora za posao, veština prezentovanja, do rada u timu, upravljanja stresom i rada na samopouzdanju.

Poslednji susret prolećnog Programa samopouzdanja započeo je razgovorom ambasadorke programa i brenda Schwarzkopf Gliss, Marije Kilibarde i doc. dr Žilijete Krivokapić, kognitivno-bihevioralne psihoterapeutkinje koja je pružila dublje uvide o samopouzdanju, samopoštovanju i asertivnoj komunikaciji, deleći svoje bogato stručno znanje sa polaznicama. 

Susret je nastavljen u formi panel diskusije kojom je moderirala Marija Kilibarda, a u okviru koje su polaznice imale priliku da čuju inspirativne priče i steknu nove perspektive od strane stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja. Milica Šljivančanin, direktorka marketinga u Henkel-u, podelila je svoje dragoceno iskustvo iz ugla žene u korporativnom svetu i svim izazovima i trijumfima s kojima se susretala na svom profesionalnom putu. Osnivačice Wannabe magazina, Nađa Jokanović i Nina Milović podelile su iskustva na svom putu uspeha, važnosti podrške, ali i izazovima koje nosi žensko preduzetništvo. Tijana Bejatović, osnivačica topIC platforme koja se posvetila unapređenju načina komunikacije unutar kompanija, podelila je svoju inspirativnu priču kao žena koja je napustila korporativni svet i hrabro korača putem preduzetništva.

Ovaj susret obogatio je i specijalni gost iznenađenja, PhD Bora Miljanović, osnivač i CEO kompanije Represent System koji je od samog osnivanja kompanije posvećen kreiranju radnog okruženja koje promoviše i podržava ženske talente i kao rezultat toga njegov kolektiv danas čini više od 90% žena.

Ova interaktivna panel diskusija omogućila je razmenu ideja i podršku među polaznicama, ističući važnost zajedništva i međusobne podrške među ženama u poslovnom svetu.

Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja nastaviće se u septembru mesecu i biće usmeren na promenu karijere, poslovnu kulturu, lični razvoj i sve izazove sa kojima se polaznice programa mogu suočiti na profesionalnom putu. 

Brend Schwarzkopf je tu da podrži i osnaži sve žene da postanu najbolja verzija sebe, jer samo sigurna i snažna žena je samouverena na svim životnim poljima!

Saopštenje za javnost (532,44 KB)