Vademecum

Vademecum je pasta razvijena u saradnji sa stomatolozima. Vademecum laboratorije pružaju potpunu dentalnu zaštitu spajajući nauku i prirodu. Uglavnom prodavan u Francuskoj i Srednjoj Evropi, Vacemecum je jedini Henkel brend pasti za zube koji je posebno razvijen za poboljšanje svojstava prirodnih sastojaka za zdrave zube i desni sa efikasnom i aktivnom zaštitom.

Od 1950. ova zubna pasta je dostupna potrošačima u Zapadnoj Evropi. Zahvaljujući velikom uspehu, Vademecum je 1994. ušao na tržišta Srednje i Istočne Evrope.

Vademecum je razvijen tako da prirodnim sastojcima nežno održava oralnu higijenu. Naučnici iz Vademecuma koriste najnovija naučna saznanja i zajedno sa najboljim sastojcima iz prirode stvara optimalnu negu zuba. Poznati prirodni aktivni sastojci poput majčine dušice, žalfije, nane i kamilice u spoju sa medicinski važnim mineralima poput kalcijuma, magnezijuma i fluorida, ključni su za naše paste za zube.

Linija proizvoda Vademecum pruža zaštitu i negu za svakodnevne potrebe poput svežine, efikasne nege za osetljive zube ili nežno izbeljivanje zuba.