27.12.2018.  Beograd

Perwoll

Modna 2019. godina je već počela

U organizaciji Belgrade Fashion Week-a i brenda Perwoll mnogi modni „sladokusci“ su već „uskočili u modnu 2019.’’. Uz sjajne modne fotografije Miše Obradovića, gosti Pop Up concept prostora - BFW choice u  Rajićeva Shopping centru uživali su i u mini reviji najboljih outfita sezone u okviru posebnog Perwoll kutka. U duhu predstojećih praznika goste je darivao Perwoll kao čest izbor modnih znalaca.

Bila je ovo jedinstvena prilika da u nesvakidašnjem ambijentu, uživajući u modnim „specijalitetima“ mnogi odaberu svoj novogodišnji outfit, podrže rad domaćih samostalnih dizajnera, a i sami budu nagrađeni.

POP UP STORE – BFW CHOICE je prvi koncept store u nekom od beogradskih shopping molova koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće preko 30 domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka koja će trajati do aprila 2019. Gdoine, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Kroz atraktivan ženski i muški asortiman, zanimljiv izbor obuće i aksesoara, Belgrade Fashion Week je omogućio i široj publici adekvatno konzumiranje domaće autorske mode, ali i sjajne kombinacije prilagodjene novogodišnjim praznicima i aktuelnoj sezoni.