10.12.2019.  Beograd

Dušan Antonijević, direktor Henkelove fabrike u Kruševcu, dobitnik povelje Privredne komore Srbije za poslovnog lidera u 2019. godini

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije u ponedeljak, 9. decembra, uručene su godišnje nagrade najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su angažovanjem i postignutim rezultatima pružili snažan doprinos jačanju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu.

Direktor Henkelove fabrike u Kruševcu, gospodin Dušan Antonijević se na ceremoniji dodele nagrada obratio prisutnima u ime svih dobitnika i tom prilikom istakao:

„Nagrada za privrednog lidera u 2019 predstavlja veliku čast i obavezu da i narednih godina pomeramo granice i stvaramo novi, još bolji ambijent za ekonomski razvoj i poslovanje u modernoj državi. Današnji uslovi poslovanja stavljaju pred sve nas svakodnevne, brojne i kompleksne izazove i sigurno je neizmerna radost svedočiti uspesima koje ostvarujete zajedno sa svojim timom. Lično verujem da uz svakog uspešnog lidera stoji uspešan tim, i da ljudski potencijal predstavlja jednu od važnih strateških prednosti Srbije, jer naše ljudi krasi inovativnost, posvećenost, brzina i snalažljivost."

Nagrade Privredne komore Srbije ustanovljene su 24. januara 1969. godine odlukom Skupštine PKS. Nagrade se na osnovu Pravilnika o nagradama dodeljuju u kategorijama - Jubilarna nagrada, Nagrada za poslovnog lidera, Nagrada za poslovni uspeh.