21.12.2021.  Beograd

Jelka kompanije Henkel proglašena za najlepšu u okviru humanitarne manifestacije hotela Hyatt Regency Beograd

Tradicionalno, i ove godine, hotel Hyatt Regency Beograd organizovao je izbor za najlepšu novogodišnju jelku, manifestaciju humanitarnog karaktera, a jelka kompanije Henkel ponosno je ponela titulu za najlepšu, proglašenu od strane stručnog žirija.

Ovogodišnja tema za dekoraciju jelki pod nazivom „Sanjajmo zajedno“ donela je posebnu inspiraciju svim kompanijama učesnicama, međutim, svojom kreativnošću posebno se istakao Henkel.

„Kada smo dobili poziv da učestvujemo u ovoj divnoj manifestaciji, prva pomisao, koja nam je poslužila kao inspiracija, bio je Hari Poter, dečak koji je poveo milione dece širom sveta u svet čarolije. Vredne ručice dece naših zaposlenih učestvovale su u pravljenju ukrasa za jelku i sve to kako bi pomogli drugarima iz istočne Srbije da dobiju vrtić. Drago nam je da smo i ove godine deo ovako lepe akcije i hvala svima koji su nam pružili podršku“, izjavila je Milica Šljivančanin, Menadžerka za razvoj kategorija i marketing u prodaji u Henkelu.

Ukupan iznos participacije kompanija učesnica od 12.750 evra, biće doniran Fondaciji Novak Đoković za adaptaciju i opremanje vrtića „Naša radost” u Boljevcu, čije će otvaranje omogućiti da još 25 mališana krene u vrtić.