18.11.2022.  Beograd

Perwoll podržao mlade dizajnere na 50. jubilarnoj Beogradskoj Nedelji mode

Moda je važna jer njom iskazujemo identitet i svoju ličnost, kroz nju komuniciramo sebe drugima, njom vizuelno predstavljamo sebe onakvima kakvima se osećamo u svojoj koži, bez da izgovorimo ijednu reč. Tim povodom, Perwoll je odlučio da u okviru svoje #RethinkFashion kampanje, na 50. jubilarnoj Beogradskoj Nedelji mode pruži priliku mladim i perspektivnim modnim kreatorima da predstave svoju kreativnost realizacijom revije Fashion Incubator by Perwoll - Best of young Serbian designers.

Publici su svoje inventivne i održive modele u Dorćol Platz-u predstavili - Divna Lazić, Sanja Perić, David Lulić, Sara Jovanović, Stevan Božanović, Đorđe Baščarević, Melanija Vasić, Nada Stevanović, Dino Puljić, Aleksandra Stamenić, Emilija Zdravković, Tamara Marić, Teodora Stojanov, Ivan Rajković, Tatjana Ostojić i Anđela Bulatović, mladi diplomci Modnog dizajna na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan. Oduševljenje publike strujalo je u vazduhu, dok su svaku kreaciju pratili gromoglasni apaluz i pohvale od strane gledalaca.

Na taj način, Perwoll je uz pomoć #RethinkFashion kampanje ohrabrio perspektivu mode koja je odgovorna prema društvu i životnoj sredini i tako nastavio svoju zbirku priča o sporoj modi, ljudima koji stoje iza nje i odeći koja je njen deo.

Saopštenje za javnost (553,86 KB)

Perwoll podržao mlade dizajnere na 50. Beogradskoj nedelji mode

Perwoll podržao mlade dizajnere na 50. Beogradskoj nedelji mode

Perwoll podržao mlade dizajnere na 50. Beogradskoj nedelji mode