20.05.2024.  Beograd

Počinje akcija besplatnog kreiranja frizura za verne potrošače

Taft i ove godine poklanja frizure

Brend Taft i ove godine organizuje akciju besplatnog stilizovanja kose, a izabrani period je upravo vreme matura, venčanja i apsolventskih večeri. U pop up salonima ovog brenda, na nekoliko lokacija širom zemlje, svi zainteresovani mogu da dođu i besplatno dobiju frizuru za svoj važan dan. Radno vreme salona, u danima kada se akcija održava, biće od 12 do 20 časova. Frizura uključuje samo stilizovanje, bez farbanja i pranja kose, a broj termina je ograničen i zakazivanje se vrši na licu mesta.

Sve što je potrebno jeste da dođete na lokaciju salona, pokažete fotografiju željene frizure i prepustite se sigurnim rukama profesionalnih frizera. Osim samog stilizovanja, ljubitelji brenda će imati priliku da isprobaju i raznovrsne nove ili unapređene proizvode brenda Taft, ali i brendova Syoss i Got2b.

Taft želi da uzvrati poverenje koje godinama uvažava kao brend broj 1 za stilizovanje kose na tržištu Srbije, pa će potrošačima dati mogućnost profesionalnog savetovanja o tome kako negovati i oblikovati svoj tip kose. 

Akcija će se održavati u sledećim terminima, na naznačenim lokacijama:

  • Beograd, 25. i 26. maj: Tržni centar Galerija – pozicija na prvom spratu na raskrsnici Sava Avenije i Glavne ulice
  • Beograd, 31. maj, 1. i 2. jun: Tržni centar Delta City – prizemlje, u neposrednoj blizini spoljnog ulaza sa parkinga
  • Niš, 8. i 9. jun: Tržni centar Forum
  • Novi Sad, 15. i 16. jun: Tržni Centar Mercator 

Tokom iste akcije prethodne godine brend Taft usrećio je više od 100 devojčica i dečaka maturskim frizurama, a ove godine želi da tu radost proširi na sve one koji bi voleli da osveže svoj izgled, isprobaju nove proizvode i saznaju nešto više o negovanju i stilizovanju svoje kose. Ove godine povećali smo broj lokacija sa dve na četiri, kao broj dana tokom kojih će se akcija odvijati sa četiri na devet.

Brend Taft, težeći stalnom unapređivanju svojih proizvoda i njihovog kvaliteta, predstavio je i novu formulaciju svojih proizvoda, koja je sada obogaćena HAPTIQ sistemom i pantenolom. Osim što proizvodi brenda Taft sa novom formulacijom pružaju i negu kose i postojanost frizure, Taft je prvi brend za stilizovanje kose koji je u potpusnosti PETA sertifikovan i veganski.