Beauty Care

Henkel Beauty Care ima vodeći položaj na tržištima širom sveta, a njegove poslovne jedinice za proizvode označene robnim markama neprestano se proširuju. Poslovna jedinica razvija, proizvodi i prodaje brojne uspešne visoko kvalitetne proizvode (za kosu, telo, kožu i oralnu higijenu) dostupne u 150 zemalja širom sveta.

Beauty Care aktivno deluje u sektoru robe široke potrošnje označene robnom markom, kao i u sektoru profesionalnih proizvoda za frizerske salone. U sektoru robe široke potrošnje želimo da nastavimo širenje naše pozicije lidera u inovacijama na zrelim tržištima, kako bismo povećali udeo na tim tržištima. U sektoru proizvoda za frizerske salone nastavljamo s našom strategijom globalizacije, sa posebnim fokusom na podsticanju prodaje na tržištima u razvoju. Zauzimamo vodeće pozicije u svim međunarodnim tržišnim segmentima. Henkel Beauty Care objedinjuje proizvode robnih marki boja za kosu, proizvoda za oblikovanje kose, negu kose, negu tela, negu kože i oralnu higijenu. Schwarzkopf Professional je jedan od tri vodeća dobavljača proizvoda za frizerske salone.

U sektoru proizvoda za frizerske salone, Henkel Beauty Care nudi široki asortiman proizvoda za negu kose, oblikovanje kose i boje za kosu isključivo za frizere. Takođe je jedna od tri vodeće kompanije za negu tela i kozmetiku širom sveta koja kontinuirano uvodi inovativna rešenja na tržište. Nastavljamo sa našom strategijom globalizacije, posebno smo fokusirani na podsticanje prodaje na tržištima u razvoju. Zauzimamo vodeća mesta u svim međunarodnim tržišnim segmentima.

Henkel Beauty Care objedinjuje proizvode robnih marki boja za kosu, proizvoda za oblikovanje kose, negu kose, negu tela, negu kože i oralnu higijenu. Schwarzkopf Professional je jedan je od tri vodeća dobavljača proizvoda za frizerske salone. 

Tržište

Poslovni sektor Beauty Care posluje u sektoru robe široke potrošnje označene robnom markom s proizvodima za kosu, negu tela i oralnu higijenu, kao i u sektoru profesionalnih proizvoda za frizerske salone.