Barnängen

Pouzdani švedski kozmetički brend

Barnängen veruje da lepota dolazi iz osećaja „baš kako treba“ – pouzdano, autentično i uravnoteženo. To je naša misija, pružiti uravnoteženu negu za divno uravnoteženu kožu.

Barnängen spajam nordijski nadahnute sastojke i švedsku estetiku za razvoj proizvoda koji istinski odražavaju „lagom“ – švedsku reč za središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup „baš kako treba“. Brend je 1868. godine u Stockholmu osnovao švedski veletrgovac Johan Wilhelm Holmström. Proizvod koji je njen zaštitini znak, čvrsti sapun, lansirao je na tržište 1873. godine i od tada, Barnängen odlikuju izvorni i nežni proizvodi koji pružaju prirodan i čist osećaj kože. Generacije Šveđana koristile su ih i volele, što Barnängen čini jednim od ikonskih kozmetičkih brendova u Švedskoj u poslednjih 150 godina!

Barnängen proizvodi, inspirisani švedskom prirodom i tradicijom, nude najbolju negu kože naglašavajući vašu istinsku lepotu. Za „baš kako treba“ spoj prirode i nauke, Barnängen je preradio tehnologiju svog originalnog bar sapuna i stvorio današnji zaštitni sastojak Cold Cream: da pruži divno uravnoteženu negu za divno uravnoteženu kožu.

Informacija & usluge