Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands je naš poslovni sektor koji pokriva brendove robe široke potrošnje i proizvode iz sektora Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija) i Hair (Nega kose). Ovo je platforma koja se sastoji od više kategorija uključujući vrhunske brendove kao što su Persil, Schwarzkopf i Syoss. Naš asortiman je fokusiran na dve osnovne kategorije:

Deterdženti i kućna hemija


Henkel je započeo svoje poslovanje lansiranjem deterdženta za pranje veša pre skoro 150 godina. Danas, naš asortiman deterdženata i kućne hemije uključuje deterdžente za pranje veša i aditive, sredstva za pranje sudova, čišćenje različitih površina kao i za čišćenje toaleta.
washingmachine

Da li ste znali da kompanija Henkel godišnje proda količinu deterdženta dovoljnu za 25 milijardi pranja?

Nega kose


Sa našom kategorijom za negu kose, aktivni smo kako u sektoru robe široke potrošnje, tako i u sektoru profesionalne nege kose. Potrošački segment Hair nudi proizvode za farbanje, stilizovanje i negu kose kako za maloprodaju, tako i direktno za potrošače. Profesionalnim frizerskim salonima nudimo proizvode za tretiranje, farbanje, friziranje i stilizovanje kose. Schwarzkopf Professional je jedan od tri vodeća proizvođača proizvoda za profesionalnu negu kose.


icon hair color

Da li ste znali da se svake sekunde širom sveta proda više od 20 Henkelovih boja za kosu?

Naši glavni brendovi u Srbiji

Naši glavni brendovi širom sveta