3-erbild-webseite-1640x514px

OVO JE Henkel Srbija

Gradeći na snažnom nasleđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svakoga dana. Danas i za generacije koje dolaze.  Preko naših inovativnih i održivih robnih marki i tehnologija, kroz naše timove širom sveta. Henkel zauzima vodeće pozicije u oblastima industrijskog poslovanja i proizvoda široke potrošnje: Naš portfolio sadrži dobro poznate proizvode za negu kose, deterdžente za pranje veša, omekšivače tkanine, kao i lepkove, zaptivače i funkcionalne premaze.

KO SMO MI I ŠTA NAS POKREĆE

YouTube Thumbnail This is Henkel (Thumbnail)

HENKEL SRBIJA

Henkel Srbija posluje na tri lokacije: fabrika za praškaste i tečne deterdžente, tablete za mašinsko pranje posuđa i kućnu hemiju se nalaze u Kruševcu, fabrike gradjevinskih lepkova i tečnih maltera su u Inđiji, a administrativni centar se nalazi u Beogradu. U Srbiji posluju sva tri poslovna sektora: Adhesive Technologies (Adhezivi Tehnologije) i Consumer Brands (Laundry & home care i Hair). Naši i najvažniji brendovi su MerixPersilMerBrefPerwollSilanSomatFaSyossSchwarzkopf, Pattex i Loctite.

NAŠ STRATEŠKI OKVIR

U Henkelu, oblikujemo našu budućnost vođeni dugoročnim strateškim okvirom, zasnovanim na našoj svrsi i vrednostima. Ovaj okvir će nam omogućiti uspeh u novoj deceniji sa jasnim fokusom na svrsishodnom rastu.

NAŠI POSLOVNI SEKTORI

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Mi smo globalni lideri u oblasti lepkova, zaptivnih masa i funkcionalnih premaza – za industrijsku primenu kao i za potrošače i majstore.

CONSUMER BRANDS

Apstraktna slika koja predstavlja Henkelov poslovni sektor Consumer Brands koji obuhvata proizvode za negu kose i Deterdžente i kućnu hemiju

Consumer Brands je naš poslovni sektor koji pokriva brendove robe široke potrošnje i proizvode iz sektora Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija) i Hair (Nega kose). 

NAŠE PRIČE