3-erbild-webseite-1640x514px

OVO JE Henkel Srbija

Gradeći na snažnom nasleđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svakoga dana. Danas i za generacije koje dolaze.  Preko naših inovativnih i održivih robnih marki i tehnologija, kroz naše timove širom sveta. Henkel zauzima vodeće pozicije u oblastima industrijskog poslovanja i proizvoda široke potrošnje: Naš portfolio sadrži dobro poznate proizvode za negu kose, deterdžente za pranje veša, omekšivače tkanine, kao i lepkove, zaptivače i funkcionalne premaze.

Ko smo mi i šta nas pokreće

WE ARE PIONEERS AT HEART FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Naša svrha “Pioneers at heart for the good of generations” objedinjuje ono za šta se zalažemo, kako radimo i čini osnovu naše strategije.


Pionirski duh osnivača naše kompanije, Frica Henkela, je ono što nastavlja da nas izdvaja i ujedinjuje Henkelove zaposlene širom sveta. Ambicija i motivacija da zajedno radimo na rešenjima sutrašnjice. Danas. Svakoga dana. Ne radimo ovo samo zbog sebe, već i za buduće generacije, zato što delimo zajedničku odgovornost.

Henkel Srbija

Henkel Srbija posluje na tri lokacije: fabrika za praškaste i tečne deterdžente, tablete za mašinsko pranje posuđa i kućnu hemiju se nalaze u Kruševcu, fabrike gradjevinskih lepkova i tečnih maltera su u Inđiji, a administrativni centar se nalazi u Beogradu. U Srbiji posluju sva tri poslovna sektora: Adhesive Technologies (Adhezivi Tehnologije), Beauty Care i Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija). Naši najvažniji brendovi su MerixPersilMerBrefPerwollSilanSomatFaSyossSchwarzkopfCeresitMoment i Loctite.

Naši poslovni sektori

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Mi smo globalni lideri u oblasti lepkova, zaptivnih masa i funkcionalnih premaza – za industrijsku primenu kao i za potrošače i majstore.

CONSUMER BRANDS

Apstraktna slika koja predstavlja Henkelov poslovni sektor Consumer Brands koji obuhvata proizvode za negu kose i Deterdžente i kućnu hemiju

Consumer Brands je naš poslovni sektor koji pokriva brendove robe široke potrošnje i proizvode iz sektora Laundry & Home Care (Deterdženti i kućna hemija) i Hair (Nega kose). 

Naše priče